Εσωτερική διακόσμηση, έπιπλα

Μοντέρνα πολυτελή έπιπλα από τη Fendi

Έπιπλα ιταλικής σχεδίασης-μοντέρνας-πολυτέλειας

Η Fendi είναι μια μεγάλη επιτυχημένη εταιρεία μόδας, γνωστή για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας – φορέματα και μοντέρνα πολυτελή έπιπλα έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1925 από τους Edoardo και Adele Fendi και έγινε διάσημη και δημοφιλής για τα εξαιρετικά μοντέλα. Εκείνη την εποχή, το επίκεντρο της παραγωγής ήταν η συλλογή τσαντών, που ήταν πολύ δημοφιλείς στην ιταλική ελίτ. Το 1946 οι πέντε κόρες κληρονόμησαν την εταιρεία και συνέχισαν με επιτυχία την ανάπτυξη της εταιρείας μόδας.

Μοντέρνα πολυτελή έπιπλα – διαχρονική ιταλική κομψότητα

Σαλόνι-σχέδιο-περσική-χαλί-φέντι

Εκτός από τα επιτυχημένα αρώματα και φορέματα, η Fendi το έχει κάνει επίσης πρόσφατα μοντέρνα πολυτελή έπιπλα παράγεται. Η συλλογή Fendi Casa Home δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Fendi και μιας άλλης εταιρείας – Club House Italy. Μαζί, οι δύο εταιρείες θέλουν να δημιουργήσουν μια κομψή ατμόσφαιρα γεμάτη όμορφα μοντέρνα πολυτελή έπιπλα στο μοντέρνο σπίτι. Τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από υλικά υψηλής ποιότητας. Δέρμα και γούνα συνδυάζονται με έναν συναρπαστικό τρόπο, έτσι ώστε να δημιουργούνται αυτά τα υπέροχα σχέδια. Οι ενδιαφέροντες συνδυασμοί θα δώσουν σε κάθε δωμάτιο μια κομψή εμφάνιση.

Τα μοντέρνα πολυτελή έπιπλα της Fendi συνδυάζουν στιλ και υψηλή ποιότητα

Krystal καρέκλες-λευκή τραπεζαρία

Διαμαντένιο κρεβάτι Fendi

Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι κυρίως ουδέτεροι – το ασπρόμαυρο είναι αναμφίβολα το επίκεντρο, ενώ τα μοβ σύνολα συναρπαστικών τόνων και το μπεζ και το καφέ τείνουν να παραμένουν στο παρασκήνιο. Μοντέρνα πολυτελή έπιπλα σημαίνει επίσης καλαίσθητους εσωτερικούς χώρους με περσικά χαλιά, κρυστάλλινους πολυελαίους και δερμάτινο μίνι μπαρ. Η συλλογή Fendi είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 60 χώρες.

Του Κ.Χ. Χριστόβα

πολυέλαιος αποκλειστικός-κρύσταλλος-Fendi

Μαύρο μίνι μπαρ ντυμένο με δέρμα – ιταλικά έπιπλα

πολυτελή έπιπλα μαύρου μίνι μπαρ

Πορτοκαλί έπιπλα ιταλικά

Πορτοκαλί έπιπλα ιταλικά

Μπεζ πολυτελή έπιπλα για μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό

μπεζ πολυτελές εσωτερικό επίπλων

Μοντέρνος μαύρος δερμάτινος καναπές από τη Fendi

μοντέρνος μαύρος δερμάτινος καναπές

Κομψά έπιπλα βεράντας

Έπιπλα βεράντας Fendi

www.fendi.com