Αρχιτεκτονική, σχεδιασμός πισίνας

Ανακαινισμένη μοντέρνα κατοικία με κομψό εσωτερικό

μοντέρνα-ανακαινισμένη-κατοικία-Σιγκαπούρη

Κομψός ανακαινισμένη μοντέρνα κατοικία από την ONG&Το ONG προσελκύει την προσοχή όλων σε μια ήσυχη γειτονιά στη δυτική ακτή της Σιγκαπούρης. Η μονοκατοικία στο 28 West Coast Grove έχει ανακαινιστεί πλήρως για να επιτρέψει περισσότερο φως να εισέλθει στο σαλόνι. Ο σχεδιασμός αναπτύχθηκε με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα ένα πραγματικό καταφύγιο με ζεστό εσωτερικό και μεγάλο κήπο στη μέση της πυρετώδους πόλης.

Ελαφριά και φυσικά στοιχεία καθορίζουν την ανακαινισμένη μοντέρνα κατοικία

Ξύλινη πρόσοψη-μοντέρνα-κατοικία-Σιγκαπούρη

ο ανακαινισμένη μοντέρνα κατοικία  συνδυάζει φυσικά υλικά που αντανακλούν το φως του ήλιου. Νερό, καθαρός αέρας και εξωτικά φυτά καθορίζουν τον εξωτερικό χώρο. Πολλά άνετα σετ καναπέδων υπόσχονται ευχάριστες ώρες σε εξωτερικούς χώρους για όλη την οικογένεια. Μια λίμνη με ανατολίτικα μοτίβα και ενδιαφέροντα φωτιστικά δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα στον κήπο. Στο εσωτερικό, οι τοίχοι γκρεμίστηκαν έτσι ώστε ο πρώτος όροφος να μπορεί να συνδεθεί απρόσκοπτα με το αίθριο. Γυαλιστερά λευκά τοιχώματα βοηθούν στη μεγιστοποίηση του φωτός. Η πρόσοψη έχει εκτεταμένα τζάμια και προσφέρει όμορφη θέα στο καταπράσινο περιβάλλον και στον κήπο. Η σκάλα με γυάλινο κιγκλίδωμα μειώνει τα εμπόδια.

Ανακαινισμένη μοντέρνα κατοικία με κομψό εσωτερικό

μεγάλα σαλόνια-λευκά-έπιπλα

ο ανακαινισμένη μοντέρνα κατοικία από  ONG&ONG χαρακτηρίζεται από κομψά λευκά δερμάτινα έπιπλα. Τα έπιπλα περιορίζονται στο ελάχιστο, έτσι ώστε το εσωτερικό να φαίνεται πιο ευρύχωρο και οι άνθρωποι να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα. Η κουζίνα είναι απολύτως λευκή – τα ενσωματωμένα πάνελ και τα πολλά ντουλάπια της κουζίνας «κρύβουν όλα τα αξεσουάρ, έτσι ώστε να φαίνεται τακτοποιημένο. Το ξύλο είναι το συνδετικό στοιχείο μεταξύ της εξωτερικής περιοχής και του εσωτερικού – το κουβούκλιο από μπαμπού και οι ξύλινοι τοίχοι στο σαλόνι δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Μικρά βότσαλα μπροστά από το κλιμακοστάσιο δίνουν έμφαση και χρησιμεύουν ως διακόσμηση.

Από την Τζαζ

Ανακαινισμένη προστατευτική στέγη – πρόσοψη σπιτιού

ανακαινισμένο κουβούκλιο σπιτιού

Κομψή σκάλα με γυαλί στο διάδρομο

Εσωτερικό ξύλινου διαδρόμου τοίχου

Λευκή μινιμαλιστική κουζίνα

λευκή μινιμαλιστική κουζίνα

Εξωτικό λευκό μπάνιο

εξωτικό-λευκό-ανεξάρτητο-μπανιέρα

Κουβούκλιο από μπαμπού

Μονοκατοικία με κουβούκλιο από μπαμπού

Σύγχρονη μονοκατοικία στη Σιγκαπούρη

μοντέρνα πρόσοψη μονοκατοικίας

Σύγχρονο ανακαινισμένο σπίτι

μοντέρνο-ανακαινισμένο σπίτι