Έπιπλα, σχεδιασμός πισίνας

Εμπνευσμένες ιδέες βεράντας στον καθαρό αέρα

Ξύλινα έπιπλα για τον κήπο

Εάν το αίθριο σας δεν έχει κάποιο χάρισμα, θα το κάνετε Ιδέες για αίθριο βοηθήστε στην αναδιαμόρφωση αυτού του σημαντικού εξωτερικού χώρου. Η βεράντα σας συνδέει το εσωτερικό με το εξωτερικό. Είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ένα ήσυχο διάλειμμα. Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό Ιδέες για αίθριο προσαρμοστείτε στο εσωτερικό σας; Μην διστάσετε και αξιοποιήστε στο έπακρο το αίθριο ή τον κήπο σας.

Εμπνεύστε σύγχρονες ιδέες βεράντας

μοντέρνο μεσογειακό σχέδιο στον κήπο

Εάν οι τοίχοι γύρω από το αίθριό σας είναι βαμμένοι λευκοί, μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο. Αυτά τα Ιδέα για αίθριο δημιουργεί συνδέσεις με ισπανικούς, ελληνικούς ή ιταλικούς εσωτερικούς χώρους. Απλώς πρέπει να επιλέξετε αντίστοιχα ξύλινα έπιπλα με φωτεινές πινελιές. Το τιρκουάζ θυμίζει διακοπές και δείχνει φρέσκο.

Κομψή διακόσμηση βεράντας

κομψή πολυθρόνα για αίθριο

Η γκρι απόχρωση κάνει το σπίτι σας να φαίνεται κομψό και κομψό. Παίξτε με αυτούς τους τόνους και μην ξεχάσετε να βάλετε τόνους σε χρώματα σε αντίθεση, έτσι ώστε το γκρι να μην φαίνεται πολύ βαρετό. Εμπνευστικός Ιδέες για αίθριο συνδυάστε διαφορετικές υφές για να εντυπωσιάσετε όσο καλύτερα γίνεται. Μια άλλη στρατηγική για να γίνετε περισσότερο αντιληπτός είναι να επιλέξετε έπιπλα βεράντας σε διασκεδαστικά, φωτεινά χρώματα. Υπάρχουν σχεδιαστές που προσφέρουν έπιπλα σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Κρεμαστές καρέκλες, αστεία μαξιλάρια ή αιώρες κάνουν τον εξωτερικό χώρο να φαίνεται πιο ευρύχωρος.

Από την Τζαζ

Ιδέα βεράντας με μεσογειακό σχεδιασμό

ασπρόμαυρο θέμα για αίθριο

έγχρωμα έπιπλα κήπου μοντέρνα

φουτουριστικά έπιπλα κήπουιδέα ζεστού χρώματος βεράντας