Μαλλιά & χτενίσματα, ΒΙΝΤΕΟ

Πλέξιμο μαλλιών – απλό σεμινάριο για αρχάριους

τρίκλωνα κοτσίδα τελειωμένο χτένισμα πλεκτά μαλλιά περούκα φθινοπωρινή διακόσμηση κολοκύθα

Όσον αφορά το πλέξιμο των μαλλιών, η τρίκλωνη πλεξούδα είναι το απόλυτο πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε ως αρχάριος. Μόλις το καταλάβετε αυτό, θα είστε έτοιμοι για άλλα χτενίσματα καθώς και για να τα αντιμετωπίσετε, όπως πλεξούδες ψαροκόκαλο. Απλώς παρακολουθήστε το βίντεό μας στην ανάρτηση για έναν απλό οδηγό για αυτές τις παραλλαγές. Πηγαίνετε επίσης κάτω από τις οδηγίες βήμα προς βήμα.

Πλεκτά μαλλιά για αρχάριους

πλεξούδα μαλλιά πλεξούδα χτένισμα χτένα ομαλή βούρτσα διαίρεση

Υπάρχουν απλές, όμορφες και γρήγορες λύσεις για μεγαλύτερη, παχύτερη πλεξούδα. Για την εύκολη έκδοση, τοποθετήστε τον εαυτό σας μπροστά από έναν καθρέφτη και φέρτε όλα τα μαλλιά σας μπροστά από τον έναν ώμο. Βουρτσίστε τα μαλλιά πρώτα για μια λεία και χωρίς κόμπους βάση.

Τρίκλωνη πλεξούδα

οδηγίες για πλέξιμο μαλλιών απλά γαλλική πλεξούδα σταυρωτά κομμάτια μαλλιών

Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία τμήματα – αριστερά, μεσαία και δεξιά. Πάρτε το αριστερό σκέλος των μαλλιών και σταυρώστε το πάνω από το μεσαίο. Πιάστε πρώτα το σωστό σκέλος μαλλιών και τραβήξτε το και στη μέση. Κρατήστε τη πλεξούδα στη θέση της καθώς πλέκετε κάθε βελονιά και μαλλιά. Συνεχίστε λοιπόν να σταυρώνετε κάθε κομμάτι μαλλιών μέχρι να φτάσετε στο κάτω μέρος των μαλλιών σας. Χρησιμοποιήστε ένα κεφαλόδεσμο για να δέσετε το τέλος με αυτό.

Γαλλική κοτσίδα

πλεξούδα μαλλιά πλεξούδα κάνει χτένισμα χτένα ομαλή βούρτσα σταυρώστε

πλεκτά μαλλιά κάνοντας ένα χτένισμα τραβήξτε σκέλη το ένα πάνω στο άλλο

Πρώτα, πιάστε το ίδιο τμήμα μαλλιών από το μπροστινό μέρος των κροτάφων. Και πάλι, χωρίστε τα μαλλιά εις τριπλούν. Ξεκινήστε διασχίζοντας τη δεξιά πλευρά πάνω από το μεσαίο σκέλος. Επαναλάβετε τη διαδικασία με την αριστερή πλευρά. Τραβήξτε το δεξί κομμάτι τρίχας πάνω από το μεσαίο τμήμα της τρίχας και κρατήστε το στη θέση του. Στη συνέχεια, τραβήξτε μερικά μαλλιά από τη δεξιά πλευρά και προσθέστε τα στο δεξί σκέλος που κρατάτε.

πλεξούδα μαλλιών γραβάτα γαλλική ολλανδική πλεξούδα

Στη συνέχεια, σταυρώστε το αριστερό σκέλος της τρίχας πάνω από τη μεσαία και πιάστε μερικά μαλλιά από την αριστερή πλευρά. Προσθέστε αυτά στην αριστερή πλευρά που κρατάτε αυτήν τη στιγμή. Επαναλάβετε αυτό μέχρι να πλέξετε και να δέσετε όλα τα μαλλιά σας. Δέστε τα υπόλοιπα μαλλιά χρησιμοποιώντας τη βασική τεχνική πλέξης τριών κλώνων. Ασφαλίστε την πλεξούδα με λάστιχο μαλλιών.

Πλεκτά μαλλιά – ολλανδική πλεξούδα

πλέξιμο μαλλιών κάνει χτένισμα χτένισμα ομαλό βούρτσισμα

πλεξούδα μαλλιών γαλλική πλεξούδα χέρια κρατήστε σταυρό μαλλιών

Πιάστε τα ίδια τμήματα μαλλιών από την κορυφή του μετώπου σας. Χωρίστε τα μαλλιά σε 3 ίσα τμήματα μαλλιών και σταυρώστε το δεξί τμήμα κάτω από το μεσαίο. Πάρτε μερικά μαλλιά από τη δεξιά πλευρά και προσθέστε το τρέχον δεξιό τμήμα της τρίχας από κάτω. Φροντίστε να κρατάτε τα μαλλιά σφιχτά.

Το πλέξιμο των μαλλιών ξεκινά με τρία σκέλη

πλεξούδα μαλλιών γαλλική πλεξούδα τμήματα άκρης μαλλιών

Προχωρήστε στην αριστερή περιοχή σύροντάς την κάτω από τη μεσαία. Πάρτε μερικά μαλλιά από την αριστερή πλευρά και προσθέστε τα κάτω από το τρέχον αριστερό σκέλος που πλέκετε. Επαναλάβετε αυτό μέχρι να φτάσετε στα τελευταία τμήματα των μαλλιών.

πλεξούδα μαλλιών πλεξούδα κάνουν μαλλιά δέσιμο λουρί μαλλιών

γραβάτα γαλλικό πλεξούδα φινίρισμα

Όταν προσθέτετε αυτά στην πλεξούδα, φροντίστε να κρατάτε τα μαλλιά σφιχτά. Συνεχίστε να πλέκεστε σαν μια απλή γαλλική πλεξούδα, αλλά σταυρώστε τα πλευρικά σκέλη κάτω από τη μεσαία. Δέστε το άκρο της πλεξούδας με λάστιχο μαλλιών ως συνήθως.

Πλεκτή ψαροκόκαλο

αλογοουρά κάνουν μαλλιά γραβάτα μαλλιά

πλεκτά μαλλιά τραβώντας σκέλη αρχίστε να διασχίζετε σύνολα μαλλιών

Βάλτε τα μαλλιά σε μια αλογοουρά και χωρίστε τα ομοιόμορφα στη μέση. Παραλάβετε ένα μικρό τμήμα από το εξωτερικό άκρο μιας σελίδας. Σταυρώστε το και προσθέστε το στην άλλη πλευρά.

πλεξούδα μαλλιά σταυρός χορδές γραβάτα τραβώντας πλεξούδα ψαροκόκαλο

Αποτέλεσμα πλεξούδας για μαλλιά ψαροκόκαλο

Επαναλάβετε με ένα μικρό κομμάτι μαλλιών από την άλλη πλευρά προσθέτοντάς το στην αντίθετη πλευρά. Πλέξτε μέχρι το τέλος των μαλλιών και δέστε με λάστιχο μαλλιών.