Ομορφιά, μαλλιά & χτενίσματα

8 παραδείγματα αξεσουάρ μαλλιών ως αξεσουάρ για τα μαλλιά

λουλούδια-διακόσμηση-μαλλιά-γυναίκα-ξανθιά-προφίλ

Εάν δεν ξέρετε πώς να διακοσμήσετε τα μαλλιά σας, ετοιμάσαμε οκτώ παραδείγματα. Αυτοσχεδιάστε με τις ιδέες και προσπαθήστε να φτιάξετε και τις δικές σας Κοσμήματα μαλλιών ως αξεσουάρ να τσιμπήσει.

Ένα αξεσουάρ μαλλιών ως αξεσουάρ για κάθε περίσταση

λουλούδι-διακόσμηση-σικ-μαλλιά-κοσμήματα-ιδέα

Ανάλογα με το σχήμα, το χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών σας, επιλέξτε τα σωστά αξεσουάρ. Για το βράδυ μπορείτε να εμπιστευτείτε τις διακοσμητικές λάμψεις και για την ημέρα να πάρετε κάτι απλό.

Αξεσουάρ μαλλιών ως αξεσουάρ – 1. Το κλασικό φιόγκο

τόξο-μαλλιά-κοσμήματα-αξεσουάρ-άλογο-ουρά

Το φιόγκο μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους. Δεν έχει σημασία αν φοράτε τα μαλλιά σας καρφιτσωμένα, ανοιχτά ή μισάνοιχτα.

2. Το λουρί μαλλιών

διάδημα-μαλλιά-κοσμήματα-ιδέα-κορίτσι-σικ

Αυτό Κοσμήματα μαλλιών ως αξεσουάρ έχει αλλάξει πολύ από τότε που άνθισε στη Χίλαρι Κλίντον τη δεκαετία του 1990. Η ζώνη μαλλιών διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και με μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών. Επιλέξτε ένα με στρας και μπορείτε να το φορέσετε τόσο στη δουλειά όσο και σε επίσημες περιστάσεις.

3. Το λουλούδι

γάμος-διακόσμηση-χτένισμα-νύφη-λουλούδι-ιδέα

Δεν έχει καμία απολύτως διαφορά αν έχετε ένα πραγματικό λουλούδι ή ένα τεχνητό λουλούδι που ταιριάζει με το ντύσιμό σας Κοσμήματα μαλλιών ως αξεσουάρ επιλέξτε για τα μαλλιά. Απλώς βάλτε το πίσω από το αυτί σας. Μια μικρή συμβουλή είναι ότι είναι καλύτερο να τα φοράτε στη μικρότερη πλευρά του χωρισμού.

4. Η ελαστική ταινία μαλλιών

γάμος-ιδέα-νυφικά-μαλλιά-κοσμήματα-τιάρα

Μάθετε πώς να το κάνετε σε αυτό το βίντεο Κοσμήματα μαλλιών ως αξεσουάρ μπορεί να λειτουργήσει στα μαλλιά. Έτσι αποκτάτε μια υπέροχη προφορά στο χτένισμα ή το ανοικτό χτένισμά σας.

5. Επιδράσεις από αστέρια

οδηγός ιδεών αξεσουάρ κοσμημάτων μαλλιών

Ενώ αυτό το αξεσουάρ δεν έχει πραγματική χρήση, βάζει τη συνολική εμφάνιση στο πλαίσιο.

6. Κιμωλία μαλλιών Μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά σας με ειδική κιμωλία μαλλιών. Δεν είναι καθόλου δύσκολο και το καλύτερο είναι ότι μπορεί να ξεπλυθεί ξανά. Υπάρχει άπειρος αριθμός διαθέσιμων χρωμάτων, ώστε να μπορείτε να βρείτε το σωστό.

7. Το διάδημα

diadem-hair-paris-hilton-hair-διακοσμηση-ιδεα

Ο τέλειος ονειρεμένος γάμος για κάθε κορίτσι περιλαμβάνει μια όμορφη τιάρα για πριγκίπισσα. Και δεν είναι περίεργο, επίσης, όταν σκεφτείτε πόσο όμορφο είναι αυτό Κοσμήματα μαλλιών ως αξεσουάρ φαίνεται.

8. Διακοσμητικές καρφίτσες bobby

μαλλιά-κλιπ-πολύχρωμα-κοντά-μαλλιά-ιδέα

Αυτός ο τύπος είναι ίσως ο πιο εύκολος στολισμός μαλλιών. Οι διακοσμητικές καρφίτσες μπόμπι είναι επίσης ένας πολύ καλός και εύκολος τρόπος για να κρατήσετε τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα αστέρια είναι ένα αξεσουάρ που έχει αιώνια ομορφιά

αστέρι-διακόσμηση-μαλλιά-κυρίες-χτένισμα-ιδέα