Ομορφιά, μαλλιά & χτενίσματα

Δημιουργήστε γρήγορα ένα στριφτό χτένισμα αλογοουράς

στριμμένο-άλογο-ουρά-χτένισμα-γρήγορο

Θέλετε μια εμφάνιση σαν πασαρέλα; Στη σειρά χτενισμάτων με πλεξούδες και updo, θέλουμε να σας δείξουμε σήμερα πώς μπορείτε εύκολα να στρίψετε τα μαλλιά σας στο σπίτι Χτένισμα αλογοουρά μπορώ. Αυτό είναι μια γρήγορη λύση στο χτένισμά σας όταν δεν έχετε χρόνο να χτενίσετε τα μαλλιά. Σήμερα θέλουμε να σας δείξουμε πώς μπορείτε να κάνετε μια αλογοουρά χαμηλά στο λαιμό και πώς μοιάζουν τα μοντέλα στην επίδειξη μόδας της Celine.

Τα βήματα για το στριφτό χτένισμα αλογοουράς

άλογο-ουρά-χτένισμα-γρήγορο-στρίψιμο

Πώς ξεκινάτε με το στριμμένο Χτένισμα αλογοουρά – Πλύνετε τα μαλλιά σας και στεγνώστε τα απαλά με μια μαλακή πετσέτα μπάνιου. Ενώ είναι ακόμα υγρό, φορέστε ένα κατάλληλο προϊόν που θα το προστατεύσει από τη θερμότητα του στεγνωτηρίου. Μόνο τότε μπορείτε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας ως συνήθως με μια βούρτσα μαλλιών και ένα πιστολάκι. Εάν θέλετε λίγο επιπλέον όγκο στις ρίζες, εφαρμόστε έναν ενυδατικό αφρό ψεκασμού.

Το χτένισμα της αλογοουράς – εξημερώνει τα μαλλιά

έκδοση-άλογο-ουρά-χτένισμα-make-κολάζ

Για περισσότερη λάμψη στα μαλλιά, οι κομμωτές χρησιμοποιούν γυαλιστερό ή σπρέι μαλλιών, ξεκινώντας από τις ρίζες των μαλλιών και συνεχίζοντας να το εφαρμόζουν στις άκρες, αυτό εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα και δίνει στα μαλλιά μια κρεμώδη υφή. Χτενίστε τα μαλλιά σας αυστηρά προς τα πίσω και χρησιμοποιήστε μια ελαστική ταινία για να σχηματίσετε μια αλογοουρά στον αυχένα.

Περιστρέψτε την ουρά σας λυγισμένη προς τα πάνω. Χρησιμοποιήστε τη δεύτερη ελαστική ταινία για να στερεώσετε τις άκρες των μαλλιών. Το ελαστικό πλεξούδας πρέπει να περάσει από ολόκληρη την αλογοουρά για να κρατήσει το χτένισμα πλεξούδας στη θέση του. Εάν τα μαλλιά σας είναι πιο μακριά, πιθανότατα θα χρειαζόσασταν δύο ακόμη μικρές καρφίτσες για να τα κρατήσετε καλά.

Εάν τα μαλλιά σας δεν είναι πολύ μακριά, αφήστε τις άκρες μακριά και θα έχετε χτένισμα με πλεκτές πασαρέλες. Τέλος, βάλτε τα μαλλιά στη θέση τους με λακ. Σημειώστε ότι τα πολύ μεγάλα σκουλαρίκια θα ταιριάζουν με τα χτενίσματα που αφήνουν το πρόσωπο ανοιχτό. Αυτό θα κάνει την εμφάνισή σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Στην πασαρέλα με κλασικό χτένισμα

γυρισμένη ουρά-άλογο-μόδα-πασαρέλα

Οδηγός για την άλλη ιδέα του χτενίσματος της αλογοουράς

στριμμένα-άλογο-ουρά-καλοκαίρι-ιδέες-μαλλιά

Ασύμμετρο στριμμένο χτένισμα

άλλη-ιδέα-άλογα-ουρά-τρέξιμο-γέφυρα-2014