Ομορφιά, μαλλιά & χτενίσματα

Πλέξτε μια μποέμ πλεξούδα – καλοκαιρινή διακόσμηση για τα μαλλιά σας

μποέμ-στυλ-χτένισμα-πλεξούδα-πλεξούδα-αστέρια

Στη ζέστη των καλοκαιρινών ημερών, τα ρούχα μας είναι casual, με πολλά λουλουδάτα μοτίβα και κατασκευασμένα από λεπτά, ελαφριά υφάσματα. Τι γίνεται όμως με τα χτενίσματά μας; Τα μαλλιά αφήνονται ελεύθερα το βράδυ σύμφωνα με τη διάθεση, αλλά φροντίστε να το κάνετε να πλέξω μαλλιά, Είμαι σίγουρη ότι θα έχει ενδιαφέρον.

Πλέξτε μια μποέμ πλεξούδα – εμπιστευτείτε τη δημιουργικότητά σας

κοτσίδα-πλεξούδα-χτένισμα-καλοκαίρι-μακριά μαλλιά

Σίγουρα μπορεί να είσαι μποέμ να πλέξω μαλλιά – χρησιμοποιήστε μόνο ένα σκέλος και πλαισιώστε το κεφάλι ή δημιουργήστε μια εμφάνιση ψαροκόκαλου με μια πλεξούδα που περιλαμβάνει όλα τα σκέλη των μαλλιών. Στη συνέχεια, διακοσμήστε την πλεξούδα με λουλούδια, χρωματιστά ελαστικά ή μαντίλα.

 Πλέξτε μια μποέμ πλεξούδα – σύντομες οδηγίες

Πλέξτε-τον εαυτό σας-πλεξούδα-ιδέα-χτένισμα-μποέμ

Πρώτα, σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη και ετοιμάστε ό, τι χρειάζεστε, όπως καρφίτσες, χτένα, ελαστικές ταινίες κοντά. Στον καθρέφτη μπορείτε να παρατηρήσετε το χτένισμα από όλες τις πλευρές και να διορθώσετε κάθε λεπτομέρεια. Για ευκολότερη επεξεργασία μαλλιών όταν χρησιμοποιείτε το να πλέξω μαλλιά, μπορεί να χρειαστείτε το κατάλληλο σπρέι μαλλιών.

Πλέξτε την πλεξούδα ως στέμμα

celebrities-three-pictures-hairstyle-bohemian-style

1. Επισημάνετε με ένα να πλέξω μαλλιά – Ξεκινήστε από τη δεξιά πλευρά του κεφαλιού. Πάρτε ένα μικρό σκέλος. Δίπλα στην περιοχή των αυτιών θα πρέπει να έχετε ένα απλό να πλέξω μαλλιά. Αφού τελειώσει η πλεξούδα, κάντε ένα διάφανο μαλλί ελαστικό στο άκρο. Στη συνέχεια, τοποθετήστε την πλεξούδα πάνω από το κεφάλι σας ως τιάρα και στερεώστε την δίπλα στο αριστερό σας αυτί με μια καρφίτσα. Χρησιμοποιήστε λάκα μαλλιών για να ασφαλίσετε καλύτερα την πλεξούδα.

2. Χτένισμα στέμμα από δύο πλεξούδες – αυτή η έκδοση είναι σχεδόν σαν την πρώτη, αλλά εδώ πλέκονται δύο πλεξούδες από ολόκληρα τα μαλλιά. Δημιουργήστε ένα χτένισμα σαν να το είχατε και στις δύο πλευρές του προσώπου σας να πλέξω μαλλιά θέλω, και στη συνέχεια «χτυπήστε» τις δύο πλεξούδες στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας.

Πλέξτε μια πλεξούδα ψαροκόκαλο

μακριά μαλλιά-πλεξούδα-ιδέες-στέμμα

Πιθανότατα γνωρίζετε αυτό το χτένισμα και μπορείτε να χτενίσετε όμορφα τα μαλλιά. Εδώ είτε μέρος των μαλλιών μένει εκτεθειμένο, είτε παίρνετε όλες τις ανταύγειες και σχηματίζετε ένα στέμμα γύρω από το πρόσωπο, χρησιμοποιώντας το ψαροκόκαλο να πλέξω μαλλιά.

Η μποέμ πλεξούδα είναι κομψή και πρακτική

γυναίκα-χτένισμα-μαλλιά-πλεξούδα-ιδέα

Σταρ του Χόλιγουντ με μποέμ πλεξούδα

jennifer-lopes-χτένισμα-μποέμ-κορώνα-πλεξούδα

Ένα λουλούδι ως διακόσμηση 

ιδέα-διακόσμηση-πλεξούδα-μαλλιά-δύο-εικόνες

Πλεκτή ψαροκόκαλο με χαλαρά μαλλιά

fish-bone-hairstyle-ιδέα-close-up εικόνα

Μποέμ χτένισμα με πλεξούδα 

Braid-side-hair-braid-do-it-yourself

air-picture-braid-as-crown-hair

σκούρα μαλλιά-κορώνα-χτένισμα-μποέμ-ιδέα

τρία βήματα-χτένισμα-γυναίκες-πλεξούδα-πλέξιμο

τρεις-εικόνες-πώς-να-πλεξούδα-οδηγίες

μποέμ γαλλικό στιλ χτένισμα

πώς-να-κάνεις-πλεξούδα-μποέμ-στυλ