Ομορφιά, μαλλιά & χτενίσματα

Απλές ιδέες για όμορφες πλεξούδες το καλοκαίρι

γάμος-χτένισμα-ιδέα-κολάζ-τρί-πλεξούδα

Ένα από τα αγαπημένα μου χτενίσματα είναι οι πλεξούδες. Αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για κάθε κοπέλα να χτενίζει τα μαλλιά της μόνη της και γρήγορα. Αν δεν έχετε αρκετό χρόνο, ή αν θέλετε να ξεχωρίσετε από τις υπόλοιπες κυρίες, γιατί να μην δοκιμάσετε ένα ζευγάρι πλεξούδες το καλοκαίρι. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές παραλλαγές σε αυτό το κλασικό χτενισμένο πλεκτό χτένισμα, εδώ μπορείτε να είστε πραγματικά δημιουργικοί!

Πλεκτά το καλοκαίρι – απλές ιδέες για ενδιαφέροντα πλεκτά μαλλιά

side-braid-Karolina-Kurkova-blond-chic

Ναι, οι πλεξούδες είναι συχνά το αποτέλεσμα της δημιουργικότητας και της φαντασίας των κυριών. Οι τάσεις της μόδας στα χτενίσματα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2014 δείχνουν πιο άνετα σχήματα μαλλιών, ακόμα κι αν θέλετε να πλέξετε τα μαλλιά σας σε πλεξούδες. Στη σειρά μας με πλεξούδες και ενημερώσεις, σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για το πώς να διαμορφώσετε τις πλεξούδες πιο όμορφα και ενδιαφέροντα.

Απλές τεχνικές για αποτελεσματικές πλεξούδες το καλοκαίρι

indian-hairstyle-ιδέα-καλοκαίρι-τάσεις-2014

Ενσωματώστε τη φρεσκάδα του χρώματος στα μαλλιά σας – styling. Βουρτσίστε τα μαλλιά σας και κάντε ένα πλευρικό μέρος. Τώρα αρχίστε να πλέκετε ένα σκέλος πλάτους χεριού στις ρίζες πρώτα Γαλλικά και από το επίπεδο του ναού τα μήκη χαλαρά μέχρι τις άκρες ως απλή πλεξούδα. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε κορδέλες, λεπτές αλυσίδες και φουρκέτες με λουλουδάτα μοτίβα στο ψάθινο έργο. Αυτές είναι φρέσκες καλοκαιρινές ιδέες, κατάλληλες για σχεδόν κάθε στυλ και περίσταση.

Η κλασική πλεξούδα ψαροκόκαλο

πλεξούδα-χρώμα-μαλλιά-χτένισμα-ιδέα-ψάρι

Μια πλεξούδα μαλλιών σε εμφάνιση “ψαροκόκαλο” είναι μια πολύ δημοφιλής και συχνά προτιμώμενη παραλλαγή των κλασικών πλεξούδων. Η περιστασιακή εμφάνιση είναι πάντα όμορφη και θηλυκή, οπότε ας μην ξεχνάμε να αφήσουμε μερικά σκέλη μαλλιών να πέσουν κατά μήκος των περιγραμμάτων του προσώπου.

Τα φαρδιά καπέλα ήταν πολύ μοντέρνα στις χειμερινές συλλογές πολλών επώνυμων σχεδιαστών, αυτό ισχύει τώρα για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συλλογές τους Πλεκτά το καλοκαίρι 2014. Αυτά τα απαλά καπέλα μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με ένα πλεκτό χτένισμα, πιο συγκεκριμένα με όμορφα διακοσμημένες πλεξούδες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια τέλεια καθημερινή εμφάνιση. Αυτό το χτένισμα έχει μια μικρή εθνοτική αίσθηση. Δεν χρειάζονται πολλά για να τους μιμηθείς, μόνο μερικές καρφίτσες, μια γραβάτα μαλλιών και την επιδεξιότητά σου! Και ακολουθήστε τις οδηγίες μας βήμα προς βήμα! Τότε σίγουρα θα πετύχεις στο πλεκτό χτένισμα!

Μια πλεξούδα στο γάμο

σικ-χτένισμα-νύφη-καλοκαίρι-μαργαριτάρι-κολιέ

Όσον αφορά τα νυφικά χτενίσματα, δεν χρειάζεται να νιώθετε περιορισμένοι και απλά να σκεφτείτε ένα υπέροχο κότσο! Όχι, σίγουρα όχι! Μια όμορφα πλεγμένη πλεξούδα μπορεί επίσης να είναι μέρος του οράματος της νύφης.

Φροντίστε να προσθέσετε μικρά λευκά τεχνητά ή φυσικά λουλούδια για να συμπληρώσετε τα λουλουδάτα μοτίβα στο νυφικό ή στο κόσμημα.

Και εδώ έχουμε μια άλλη συμβουλή για τις γυναίκες που προτιμούν τα μη συμβατικά χτενίσματα. Μόλις πλέξετε δύο πλεξούδες, μπορείτε να τις βάλετε με αυτόν τον τρόπο. Για να κρατήσετε τα μαλλιά στη θέση τους, στερεώστε τα με δύο καρφίτσες και τέλος ασφαλίστε τα με κάτι σαν σπρέι μαλλιών. Κάνει την εμφάνιση τελευταία! Το χτένισμά σας λοιπόν είναι έτοιμο! Δεν ήταν καθόλου δύσκολο, έτσι ήταν?

Ρομαντικό στέμμα με διάδημα από αληθινά λουλούδια

κοτσιδάκι-περίπλοκο-χτένισμα-καλοκαίρι-2014

Μια άλλη πλαϊνή πλεξούδα με λουλούδια

κοτσίδα-λουλουδάτο-στέμμα-λουλούδια-κοτσίδα-πλευρά

Οδηγίες για πλέξιμο

σπείρα-πλεξούδα-οδηγίες-ιδέα-frisru-καλοκαίρι

Ένα χτένισμα εφήβων

Schlne-pigtails-side-hairstyle-summer-2014

Μόνο ένα μέρος των μαλλιών είναι πλεγμένο

μακριά-πλεξούδα-πεδίο-λουλούδια-πλευρά-μακριά

στριμμένα-πλεξούδα-πίσω-εικόνα-ξανθά μαλλιά

κατούρημα-μακριά κάλτσα-πλεξούδες-γέλια-πίθηκος