Ομορφιά, μαλλιά & χτενίσματα

Κάντε μια ανανέωση μόνοι σας, αλλά κομψή και κομψή

Updo-Up-Hair

Ειδικά για γυναίκες με μακριά μαλλιά, οι παραλλαγές των χτενισμάτων είναι ατελείωτες. Για να αποκτήσετε υπέροχο στυλ, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε ένα κατάλληλο χτένισμα και να προσπαθήσετε να το εφαρμόσετε. Σύμφωνα με το θέμα, σήμερα θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε ένα κομψό Κάντε μια αναβάθμιση μόνοι σας σε μερικά εξαιρετικά απλά βήματα. Δοκιμάστε τα αμέσως!

Κάντε μια αναβάθμιση μόνοι σας

Βήματα προς χτένισμα-καρφίτσα

Για να πάρεις το Κάντε μια αναβάθμιση μόνοι σας το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δέσετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά με λάστιχο μαλλιών. Αφήστε ένα σκέλος να κρέμεται μπροστά. Αυτό θα προστεθεί μόνο αργότερα. Τώρα, πάρτε ένα τμήμα της αλογοουράς και τυλίξτε το χαλαρά γύρω από το λάστιχο των μαλλιών προς την αντίθετη κατεύθυνση και στερεώστε το με μία ή περισσότερες καρφίτσες. Εναλλακτικές πλευρές: πάρτε πρώτα ένα σκέλος από τα δεξιά και τυλίξτε προς τα αριστερά, στη συνέχεια ένα αριστερό σκέλος που τυλίγετε προς τα δεξιά και ούτω καθεξής. Συνεχίστε να το κάνετε μέχρι να τυλίξετε ολόκληρη την αλογοουρά και να σχηματιστεί ένα κουλούρι.

Κάντε το δικό σας updo – το μπροστινό σκέλος

Φτιάξτε μόνοι σας χτένα-σκέλη-updo

Αυτήν Κάντε μια αναβάθμιση μόνοι σας συνεχίζει βουρτσίζοντας τα μπροστινά σκέλη που θα έπρεπε να σας περισσεύουν. Αφήστε τα να τρέξουν πλάγια κάτω από το κουλούρι. Βεβαιωθείτε ότι είναι ωραίο και λείο. Καρφιτσώστε τα με ασφάλεια με τις καρφίτσες του Μπόμπι και τελειώσατε. Ελπίζουμε να σας αρέσει να κάνετε το updo μόνοι σας!

Κουλούρι σε σχήμα τόξου

Κολλήστε μόνοι σας το κοκκινωπό κουλούρι σας

Μαλλιά καρφωμένα στο λαιμό

Updo-do-yourself-twisted-hair

Ένα κουλούρι

Φτιάξτε μόνοι σας κότσο στο λαιμό

Βήματα για μια αρχική αναβάθμιση

Updo-για-μακριά-μαλλιά

Με τη βοήθεια του κλιπ μαλλιών μπορείτε να δημιουργήσετε θαύματα

Κούμπωμα μαλλιών-updo-do-it-yourself

Πλάθετε τα μαλλιά σε κότσο με όγκο

ελεύθερα μαλλιά-άκρες-και-φράντζα updo