Αυτοκίνητα, τρόπος ζωής

Google Auto – Μια καινοτομία χωρίς τιμόνι και πεντάλ

google auto drive εικόνες όχημα

Το μηχάνημα δεν χρειάζεται πρόγραμμα οδήγησης, οδηγεί αυτόματα. Η εταιρεία Google εργάζεται σε ένα αυτοκίνητο με πλήρως αυτόματο τιμόνι που δεν έχει ούτε τιμόνι ούτε πεντάλ. Τα εντυπωσιακά διθέσια δεν προορίζονται για πώληση. Αντιπροσωπεύουν το επόμενο βήμα στο έργο για τη δημιουργία πλήρως αυτόνομων αυτοκινήτων. Η εταιρεία ελπίζει να κατασκευάσει 100 πρωτότυπα μέσα σε ένα χρόνο Google auto χτίζω. Αυτά θα ταξιδέψουν με χαμηλή ταχύτητα 40 χλμ. / Ώρα. Αυτό είναι ένα φυσικό επόμενο βήμα στο έργο της Google, το οποίο έχει ήδη αυτοκίνητα όπως το Lexus RX και το Toyota Το Prius στην Καλιφόρνια κάλυψε χιλιάδες χιλιόμετρα χάρη σε ένα ειδικό σύνολο αισθητήρων και υπολογιστών. Ωστόσο, είχαν τιμόνι και πεντάλ, καθώς και οδηγούς αντικατάστασης που επεμβαίνουν αν χρειαστεί.

Το Google Auto ως γραφικά υπολογιστών και τελικό προϊόν

google πρωτότυπο αυτοκίνητο γραφικό τελικό προϊόν γκρι λευκόΤο νέο Google auto αποκλείει εντελώς τους ανθρώπους. Το μεγαλύτερο εμπόδιο σε αυτό το έργο είναι ο νόμος. Ωστόσο, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, η Καλιφόρνια αναμένεται να έχει ειδικές οδηγίες για αυτοκίνητα χωρίς οδηγό.

Η μόνη συσκευή που χρησιμοποιείται για έλεγχο από το πειραματικό Google auto θα είναι ένα κουμπί για να ενεργοποιήσετε και να σβήσετε τον κινητήρα. Αυτοί οι νέοι τύποι αυτοκινήτων θα είναι συμπαγείς και ηλεκτρικά. Σκοπός της επεξεργασίας τους είναι να διευκολύνουν τη μετακίνηση με πολυσύχναστη κίνηση στην πόλη. Στις πρώτες δοκιμαστικές παραλλαγές, ωστόσο, τοποθετούνται πεντάλ και τιμόνι, καθώς αυτό απαιτείται από το νόμο.

Google Auto με μοναδικό σχεδιασμό

google auto αυτόματο πρωτότυπο τεχνολογία εφεύρεσης

Τα μηχανήματα θα χρησιμοποιούν συνδυασμό αισθητήρων λέιζερ και ραντάρ, καθώς και κάμερες και δεδομένα από τους χάρτες της Google. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία σε αυτά είναι το μπροστινό μέρος, το οποίο είναι κατασκευασμένο από μαλακό αφρό για να προστατεύει τους πεζούς σε περίπτωση σύγκρουσης. Το παρμπρίζ από Google auto αποτελείται από ένα ελαστικό υλικό για τον ίδιο σκοπό.

πίσω όχημα αυστηρή κάμερα αυτοκινήτου google

Το αυτοκίνητο της Google από πίσω

μοντέλο αυτόματη κατασκευή καινοτομίας google

Το αυτοκίνητο Google κατά την κατασκευή

auto google κατασκευες βηματα μηχανικες λειτουργιας

Τα ηλεκτρονικά ελέγχονται

auto google test drive ανεξάρτητα εσωτερική διακόσμηση

Η δοκιμαστική κίνηση χρειάζεται κάποιες συνήθειες για κάποιους