Διακόσμηση & γιορτές, φθινόπωρο

Ωραίες φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης για αυτή την υπέροχη σεζόν

Ωραία-φθινοπωρινή-διακόσμηση-ιδέες-υπέροχη-εποχή

Μια επιλογή από καλαίσθητες ιδέες που θα σας εμπνεύσουν

Η ελκυστική επιλογή εποχιακών οθονών έκανε το σπίτι σας έτοιμο για το φθινόπωρο. Αυτές οι δημιουργικές ιδέες φθινοπωρινής διακόσμησης δημιουργούν μια εξαιρετικά ζεστή ατμόσφαιρα.

Δημιουργήστε φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης για τον τοίχο

Όμορφη-φθινοπωρινή-διακόσμηση-ιδέες-φθινόπωρο-φύλλα-κορνίζες

Αναζητήστε vintage κορνίζες στις υπαίθριες αγορές. Μόλις συγκεντρώσετε μια καλή και ποικίλη γκάμα, γεμίστε τα πλαίσια με εποχιακά συναισθήματα. Εδώ φαίνεται ένας κομψός συνδυασμός παλιών στυλ, ασπρόμαυρων φωτογραφιών και φύλλων φθινοπώρου. Αυτή η δημιουργική φθινοπωρινή διακόσμηση σχεδιάστηκε από τη Layla Palmer.

Φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης με φύλλα φθινοπώρου

Όμορφη-φθινοπωρινή-διακόσμηση-ιδέες-κρεμασμένα-φθινοπωρινά-φύλλα-πάνω από το τραπέζι

Αυτή η υπέροχη εποχιακή οθόνη είναι απλά τέλεια. Το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αυτό το κρεμαστό κεντρικό κομμάτι είναι ξηρά φύλλα πτώσης, μυτερή βελόνα και αόρατο νήμα. Ευθυγραμμίστε μεμονωμένα φύλλα στο νήμα, αφήνοντας τυχαίους χώρους και, στη συνέχεια, αυτή η απλή αλλά αποτελεσματική φθινοπωρινή διακόσμηση πάνω από το τραπέζι.

Προσθέστε έναν φθινοπωρινό χαιρετισμό στο κατώφλι σας

Όμορφη-φθινοπωρινή-διακόσμηση-ιδέες-βεράντα-κήπος

Αυτό το λαμπρό φθινοπωρινό στεφάνι συμπληρώθηκε από ζωντανά φυτά κροτονιού σε έντονες αποχρώσεις του πράσινου, του χρυσού και του κόκκινου. Το φθινοπωρινό στεφάνι αποτελείται από χρυσάνθεμα με έντονα χρώματα, ηλιοτρόπια που τραβούν την προσοχή και μικροσκοπικές κολοκύθες. Ένα όμορφο διακοσμητικό τόξο χρησιμοποιείται για να τελειώσει αυτό το εκπληκτικό στεφάνι πόρτας. Αυτή η φθινοπωρινή διακόσμηση θα χρησιμεύσει ως «οπτική ώθηση ενέργειας» και θα καλωσορίσει θερμά τους καλεσμένους σας στο σπίτι σας.

Φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπέζι με μια κορνουκιά

Όμορφες ιδέες φθινοπωρινής διακόσμησης cornucopia

Διαμορφωμένο σαν κορουκοπία ή “κέρατο αφθονίας”, αυτό το όμορφο καλάθι θυμίζει ένα αρχαίο σύμβολο της εποχής της συγκομιδής. Αυτό το υπέροχο παράδειγμα ξεχειλίζει από κοτσάνια καλαμποκιού, αποξηραμένες κολοκύθες και αγκινάρες. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε φρέσκα φρούτα και λαχανικά και ανθίστε σε μια συναρπαστική γιορτή των Ευχαριστιών. Αυτά τα υπέροχα παραδοσιακά καλάθια είναι επίσης εξαιρετικές φθινοπωρινές διακοσμήσεις σε μια είσοδο, σε ένα τραπεζάκι ή ακόμα και σε ένα μεγάλο τζάμι.

Η ομορφιά αυτών των φθινοπωρινών διακοσμήσεων είναι ότι δεν είναι αφιερωμένα μόνο στην Ημέρα των Ευχαριστιών. Φέρνουν ομορφιά και μια υπέροχα ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας τους πιο δροσερούς μήνες της φθινοπωρινής περιόδου.

Από την Τζαζ