Διακόσμηση & γιορτές, φθινόπωρο

Φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης για την Ημέρα των Ευχαριστιών και των Ευχαριστιών

Διακόσμηση φθινοπώρου-ιδεών-ευχαριστιών-καλαμποκιού-στο-καλαμάκι-διακόσμηση

Περιμένουμε ένα ωραίο φεστιβάλ κάθε χρόνο. Στις ΗΠΑ είναι η Ημέρα των Ευχαριστιών, στη Γερμανία είναι το φεστιβάλ συγκομιδής. Εδώ είναι μερικές κομψές φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης που θα έφερναν το εποχικό πνεύμα στο σπίτι σας.

Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση – Διακοσμήσεις εποχιακών θυρών για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Αυτή η ελκυστική διακόσμηση πόρτας είναι ιδανική για την εποχή και προσφέρει ένα υπέροχο καλωσόρισμα στους καλεσμένους σας. Για να φτιάξετε αυτήν την όμορφη διακόσμηση, απλά επιλέξτε 8 μεσαία έως μεγάλα κουκουνάρια, καθώς και μια κορδέλα μήκους δύο ιντσών για κάθε κώνο. Χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι θερμής κόλλας, κολλήστε κάθε ταινία στη βάση κάθε γόμφου. Μετά την ξήρανση, μαζέψτε τα όλα σε μια δέσμη, έτσι ώστε οι κώνοι να πέσουν ελκυστικά σε διαφορετικά μήκη. Κόψτε προσεκτικά τα άκρα της κορδέλας και κόψτε τα για ένα καθαρό φινίρισμα. Έτοιμος να κρεμαστεί! Ομορφη!

Φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης για μια φιλόξενη αίθουσα εισόδου

Φθινόπωρο-διακόσμηση-ιδέες-Ευχαριστιών-τζάκι

Για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες της Ημέρας των Ευχαριστιών στο σπίτι σας, κάντε το πρώτο μέρος που θα έβλεπαν όμορφο και σαγηνευτικό. Δημιουργήστε αυτή την εποχιακή ατμόσφαιρα στην είσοδό σας με φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης βασισμένες σε ένα κομψό μείγμα φυσικών σχημάτων και αντικειμένων αντίκες.

Πρόσκληση ηλεκτρικού μίγματος αντικειμένων

Το μείγμα των φυσικών στοιχείων με τους ζεστούς τόνους του γυαλισμένου ξύλου, του αμαυρωμένου ασημί και ενός επιχρυσωμένου στοιχείου καθιστούν αυτή τη φθινοπωρινή διάταξη ένα συναρπαστικό σημείο εστίασης. Τέλειο ρουστίκ φόντο για την ευφάνταστη οθόνη των Ευχαριστιών σας.

Αντιθέσεις μεταξύ αγροτικότητας και πολυπλοκότητας

Φθινόπωρο-διακόσμηση-ιδέες-ευχαριστίες-ευχαριστίες-ρουστίκ

Συλλέξτε μερικά ξερά κλαδιά την επόμενη φορά που θα κάνετε πεζοπορία. Τακτοποιήστε αυτά σε κάτι σαν αυτό το αδιάβροχο ασημένιο ψυγείο σαμπάνιας για ένα casual “γερασμένο” look. Η μίξη καλλιτεχνικών αντικειμένων με vintage αντικείμενα δημιουργεί μια συναρπαστική αντίθεση. Σε αυτό το παράδειγμα, ένα χειροποίητο εφέ κρέμεται από τον κάδο με ένα μήνυμα που σχετίζεται με την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Εξατομικεύστε τις ευχαριστίες σας

Φθινόπωρο-διακόσμηση-ιδέες-Ημέρα των Ευχαριστιών-ευχαριστιών-μαυροπίνακας

Για να δημιουργήσετε αυτόν τον ελκυστικό χειροποίητο πίνακα κιμωλίας, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πάνελ βαμμένο μαύρο σε ένα παλιό ανακυκλωμένο πλαίσιο. Η αντίθεση του διακοσμητικού περιβάλλοντος δίπλα στα απλά σχέδια με κιμωλία είναι ιδανική για γραφή σε προσωπικό μήνυμα. Η ομορφιά αυτής της ασυνήθιστης διακόσμησης της Ημέρας των Ευχαριστιών είναι ότι μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί καθώς και το ρητό να αλλάξει για διαφορετικές περιπτώσεις.

Συλλέξτε φύλλα φθινοπώρου

Φθινόπωρο-διακόσμηση-ιδέες-Ημέρα των Ευχαριστιών-κουκουνάρι

Κώνους πεύκου και διάφορους ξηρούς καρπούς μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε αυτήν την εποχή του χρόνου, ακόμη και αν τακτοποιείτε την πίσω αυλή ή τον κήπο σας. Μην πετάτε αυτόν τον πολύτιμο θησαυρό, χρησιμοποιήστε τον ως μέρος των φθινοπωρινών σας ιδεών διακόσμησης. Για επιπρόσθετο αποτέλεσμα, αυτά μπορούν να ψεκαστούν εν όλω ή εν μέρει με πλούσιο χρυσό χρώμα.

Από την Τζαζ