Φωτισμός, διακόσμηση & γιορτές

Καινοτόμος σχεδιασμός λαμπτήρων

Σχεδιάστηκε από τον Tom Dixon

σύγχρονο καινοτόμο φωτισμό

Βρετανός σχεδιαστής Τομ Ντίξον έχει αυτό το καινοτόμο Σχεδιασμός λαμπτήρων σχεδιασμένο. Η συλλογή ονομάζεται Etch και περιλαμβάνει τρία μοντέλα, δύο από τα οποία είναι φώτα οροφής και το ένα έχει τη μορφή πολυέλαιου. Τα φωτιστικά δημιουργήθηκαν με πολλή δημιουργικότητα και πείθουν με το στιλάτο concept τους.

Μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός λαμπτήρων

συναρπαστική λάμπα

 Η πρώτη λάμπα ονομάζεται Etch Web και έχει σκιά πλάτους 65 εκατοστών. Η δομή του είναι κατασκευασμένη από ίνες χαλκού και μοιάζει με ιστό αράχνης. Το συναρπαστικό με αυτό το σχέδιο είναι οι σκιές που ρίχνει η λάμπα. Η σφαιρική κατασκευή αποτελείται από διάφορα σχέδια σε σχήμα πενταγώνου, τα οποία ρίχνουν απίστευτες σκιές στους τοίχους και στο πάτωμα. Η λάμπα ζυγίζει πολύ λίγο – μόνο 980g και φαίνεται πολύ ελαφριά. Ο υπερμεγέθης λαμπτήρας είναι στο κέντρο της σφαίρας και αυτό είναι καινοτόμο Σχεδιασμός λαμπτήρων Εντελώς.

Συναρπαστικός σχεδιασμός λαμπτήρων

μοντέρνο καινοτόμο σχεδιασμό λαμπτήρων

Το δεύτερο μοντέλο από τη συλλογή Etch έχει επίσης μια ομπρέλα και ονομάζεται Etch Light Brass. Η δομή του ήταν από ορείχαλκο. Ρίχνει λιγότερες σκιές και δημιουργεί μια μυστηριώδη και ζεστή ατμόσφαιρα. Οτι Σχεδιασμός λαμπτήρων σχεδιάστηκε με μεγάλη ακρίβεια έτσι ώστε κάθε λάμπα να ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα.

Το τρίτο μοντέλο του Tom Dixon ονομάζεται Etch Candle Holder και ήταν κατασκευασμένο από μέταλλο. Ρίχνει απίστευτα όμορφες σκιές και αστράφτει σαν φωτιά. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και κάνει τον καινοτόμο σχεδιασμό λαμπτήρων να φαίνεται οικείος.

Του Κ.Χ. Χριστόβα

μοντέρνο φωτιστικό με πρωτοποριακό σχεδιασμό

μοντέρνο φωτιστικό με συναρπαστικό σχεδιασμό