Φωτισμός, διακόσμηση & γιορτές

Κρυστάλλινος σχεδιασμός πολυέλαιου

Ένα σχέδιο του Lolli e Memmoli

κομψός φωτισμός για το σαλόνι

Η ιταλική εταιρεία Lolli e Memmoli  έχει ένα απίστευτο Κρυστάλλινος πολυέλαιος σχεδιασμένο για να δημιουργήσει ένα δραματικό αποτέλεσμα. Η μοναδική συλλογή ονομάζεται Ugolino και διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα και σχήματα που έχουν κάτι κοινό – τα όμορφα κρυστάλλινα στοιχεία. Ο ιταλικός σχεδιασμός φέρνει κομψότητα και ενθουσιασμό στα σπίτια μας και προσφέρει μια εξαιρετική ιδέα διακόσμησης.

Ο κρυστάλλινος πολυέλαιος του Lolli e Memmoli – απλά μαγικός

Κλασικός κομψός φωτισμός από την Ιταλία

Τα κρυσταλλικά στοιχεία συνδέονται μεταξύ τους σε μια λεπτή δομή για να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα της πτώσης του νερού. Απο Κρυστάλλινος πολυέλαιος φαίνεται πολύ πολυτελές και δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα. Το Ugolino διατίθεται σε λευκό χρώμα και σε ζεστή παλέτα χρωμάτων κίτρινου, πορτοκαλί και κόκκινου. Κάθε μοντέλο έχει διαφορετικό χαρακτήρα και μπορεί να χωρέσει σε διαφορετικά δωμάτια.

Κομψός κομψός κρυστάλλινος πολυέλαιος – μοντέρνος ιταλικός φωτισμός

κόκκινος πολυέλαιος - κομψός σχεδιασμός

Το άσπρο Κρυστάλλινος πολυέλαιος είναι η κλασική έκδοση και συμβολίζει την καθαρότητα και την κομψότητα. Μπορεί να συνδυαστεί με ουδέτερες αποχρώσεις και έντονα χρώματα. Η κίτρινη παραλλαγή είναι μάλλον λαμπρή και φαίνεται σχεδόν βασιλική – ταιριάζει σε μεγαλύτερα δωμάτια με κλασική επίπλωση. Οι πορτοκαλί και κόκκινες παραλλαγές θυμίζουν φωτιά και φλόγα και είναι πολύ κομψές και δραματικές.

Του Κ.Χ. Χριστόβα

κομψός φωτισμός στο σαλόνι

Κλασική ιταλική κομψότητα – φωτισμός

υπέροχος φωτισμός για σαλόνι - πολυέλαιοι

κλασικός πολυέλαιος - λευκός