Αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση, ονειρεμένα σπίτια

Η γαλλική αίσθηση επηρεάζει τον κομψό εσωτερικό σχεδιασμό

Villa M – του Brian Dillard Architektur από το Austστιν, ΗΠΑ

 Μοντέρνο αρχιτεκτονικό σπίτι στις ΗΠΑ

Το κομψό Εσωτερική διακόσμηση από τη Villa M βρίσκεται σε αντίθεση με την υπερσύγχρονη αρχιτεκτονική. Το υπέροχο σπίτι σχεδιάστηκε από τον Brian Dillard Architecture και βρίσκεται στο inστιν του Τέξας. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι Γάλλος, οπότε το εσωτερικό είναι σύμφωνο με την πολιτιστική κληρονομιά του. Η έμφαση δίνεται στο συνδυασμό διακοσμημένων επίπλων αντίκες και γεωμετρικού εσωτερικού σχεδιασμού.

Κομψό σχέδιο εσωτερικής διακόσμησης – μείγμα αρχαίου και μοντέρνου

μοντέρνος σχεδιασμός σπιτιού - ανοιχτό Schiwmmbad

Αυτό το σπίτι δείχνει τέλεια πώς η μοντέρνα αρχιτεκτονική παρέχει το ιδανικό σκηνικό για διακοσμημένα και αντίκες έπιπλα. Το κομψό Εσωτερική διακόσμηση ωφελείται από τα γωνιακά σχήματα του εσωτερικού. Είναι μια γκαλερί σύγχρονης τέχνης που είναι οπτικά εντυπωσιακή λόγω της απλής δομής της. Το σχέδιο εσωτερικής διακόσμησης σχεδιάστηκε έτσι ώστε τα έπιπλα να μπορούν να έρθουν μόνα τους.

Η μίξη αρχαίου και μοντέρνου εντυπωσιάζει με τα διακοσμητικά στοιχεία, τα έντονα χρώματα και τα συναρπαστικά μοτίβα. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική έχει συνδυαστεί με παραδοσιακά υλικά όπως βελανιδιές, βότσαλα και πλακάκια από τερατζό. Η συλλογή επίπλων αντίκες φαίνεται πολυτελής και φιλόξενη. Γυαλί Murano, πολυέλαιοι και πίνακες ζωγραφικής κάνουν το εσωτερικό σχέδιο να φαίνεται διαχρονικό και συναρπαστικό.

Κομψός εσωτερικός σχεδιασμός – συνδέεται με τον κήπο

Δερμάτινος καναπές στο σαλόνι

Οι Γάλλοι είναι παγκοσμίως γνωστοί για τον σχεδιασμό του κήπου τους. Σκεφτείτε τους απίστευτους κήπους των Βερσαλλιών. Σε αυτόν τον μοντέρνο σχεδιασμό κήπου, ο χώρος του κήπου συνδυάστηκε με τον χώρο της πισίνας. Οι γυάλινες συρόμενες πόρτες συνδέουν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο συνδυασμός γεωμετρικών σχημάτων και των απαλών οργανικών σχημάτων των φυτών αντανακλά αυτό Εσωτερική διακόσμηση Σχέδιο του Μπράιαν Ντίλαρντ.

από τον Jaz

κομψό εσωτερικό στο αρχοντικό στο Τέξας

μοντέρνες μινιμαλιστικές σκάλες και έπιπλα αντίκες

Πολυτελές σπίτι στις ΗΠΑ

κομψή ντουλάπα με ξύλινο τραπέζι

μοντέρνα ντουλάπα εσωτερικού σχεδιασμού

μοντέρνα κομψή κουζίνα – κόκκινο ντουλάπι

κομψή κουζίνα - κόκκινο ντουλάπι

σύγχρονη αυλή στο Τέξας

Σπίτι στην αυλή στις ΗΠΑ

μοντέρνα πισίνα στην πίσω αυλή

μοντέρνα εξωτερική πισίνα

κομψό, φωτεινό σχέδιο μπάνιου

μοντέρνο μπάνιο