Αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση, ονειρεμένα σπίτια

Μοντέρνα καλύβα σε μινιμαλιστικό στιλ

μοντέρνο-μινιμαλιστικό σπίτι

Ενας Μινιμαλιστική καλύβα στυλ είναι το νέο σπίτι μιας νέας οικογένειας – μια ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική απόφαση που παρέχει στους κατοίκους περισσότερο φως και χώρο χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσουν νέο έδαφος. Ο επιπλέον χώρος διαμονής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή επιπλέον δωματίων. Αυτό ακριβώς έχουν επιλέξει οι ιδιοκτήτες του ιστότοπου στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Το νέο σας σπίτι είναι μια μινιμαλιστική καμπίνα με πίσω αυλή και πρόσβαση σε ένα υπέροχο πάρκο κοντά.

Μινιμαλιστική καλύβα στυλ με ενδιαφέρουσα πρόσοψη

μινιμαλιστική πρόσοψη αρχιτεκτονικής

Το εσωτερικό του μοντέρνου Μινιμαλιστική καλύβα στυλ είναι τυπικά μινιμαλιστικό. Τα δύο υπνοδωμάτια με τα δύο μπάνια τους βρίσκονται στο ισόγειο. Ενώ η κουζίνα, το μεγάλο σαλόνι και η τραπεζαρία βρίσκονται στον δεύτερο όροφο. Όλα τα δωμάτια συνδέονται οπτικά με την αυλή και το παρκέ μπαμπού υπογραμμίζει οπτικά αυτήν την απρόσκοπτη σύνδεση. Έτσι, η πρόσοψη και το εσωτερικό είναι σε αρμονία.

Διώροφη καμπίνα μινιμαλιστικού στυλ στη μέση του Δουβλίνου

Δερμάτινη καρέκλα διακόσμηση τέχνης τοίχου

Ο τρόπος με τον οποίο τα διάφορα συστατικά συσχετίζονται μεταξύ τους είναι εντυπωσιακός. Το στερεό νέο κτίριο ήταν καλυμμένο με βαμμένη άμμο, σκυρόδεμα και ξύλινα πάνελ, ενώ το βόρειο τμήμα της πρόσοψης είναι άφθονα γυαλισμένο και το σπίτι ανοίγει οπτικά προς τα έξω. ο Μινιμαλιστική καλύβα στυλ ήταν στρατηγικά σχεδιασμένο έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότερο φως του ήλιου να εισέρχεται στα δωμάτια ακόμη και το χειμώνα.

μινιμαλιστικός σχεδιασμός σπιτιού στη μέση της μεγάλης πόλης – εσωτερικό

μοντέρνο σπίτι μονοκατοικίας νέο κτίριο εσωτερικό

Το εσωτερικό είναι εντελώς απλό, μινιμαλιστικό, ευρύχωρο και καλά φωτισμένο. Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στον φωτισμό LED. Ως διακόσμηση, οι σχεδιαστές επέλεξαν ενδιαφέροντες μοντέρνους πίνακες. Πολλά μουσικά όργανα δείχνουν την προτίμηση των ιδιοκτητών για τις τέχνες. ο Μινιμαλιστική καλύβα στυλ είναι ένα συναρπαστικό έργο που δείχνει την ευελιξία του μινιμαλισμού.

Β. Άγγελοφ

Μοντέρνο ψηλό τοίχο – μονοκατοικία στο Δουβλίνο

μοντέρνο-καλύβα-σε-μινιμαλιστικό στιλ

Σύγχρονο νέο κτιριακό παράδειγμα μινιμαλισμού από την Ιρλανδία

σύγχρονος μινιμαλισμός νέου κτιρίου

Μοντέρνο διώροφο σπίτι – πρόσοψη από γυαλί

Γυάλινη πρόσοψη Νέας Ιρλανδίας

Τσιμεντένιος τοίχος περιβάλλει την αυλή

μοντέρνο-ψηλό τοίχο-σπίτι