Αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση, ονειρεμένα σπίτια

Μοντέρνο γυάλινο σπίτι στη μέση του δάσους με άνετο σπίτι

μοντέρνο-γυάλινο σπίτι-στο-δάσος

Είναι δυνατόν να συνδυάσετε την ηρεμία και τη γαλήνη που κυριαρχεί στο δάσος με τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής; Ναι, σας αρέσει αυτό το εξαιρετικό Γυάλινο σπίτι στη μέση του δάσους αποδεικνύει. Μια πολύ καλή ιδέα είναι το έργο της Parra Edwards Arquitectos στη Χιλή – ένα σπίτι στο δάσος με ανοιχτή κατασκευή.

Γυάλινο σπίτι στη μέση του δάσους με καινοτόμο κατασκευή

καινοτόμος πρόσοψη από γυάλινο σπίτι

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του σπιτιού βρίσκεται στο Σαντιάγο, στην αρχή των Άνδεων. Το σπίτι έχει σχεδιαστεί ως διαστημόπλοιο που προσγειώθηκε στο δάσος για να πετάξει κάπου αλλού αργότερα. Εξ ου και το όνομά του – Appollo 11. Η αρχιτεκτονική αυτού Γυάλινο σπίτι στη μέση του δάσους είναι αναμφίβολα πολύ καινοτόμο και προσελκύει την προσοχή όλων. Αρχικά σχεδιάστηκε ως μουσικό στούντιο, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως στούντιο αρχιτεκτονικής. Είναι σαν μια κάψουλα όπου οι συσκευές – αρχιτέκτονες και μουσικοί – μπορούν να δημιουργήσουν την τέχνη τους.

Γυάλινο σπίτι στη μέση του δάσους – εξαιρετική αρχιτεκτονική σπιτιού

Σαλόνι στρογγυλό κρεμαστό φωτιστικό

Οτι μοντέρνο γυάλινο σπίτι στη μέση του δάσους αποτελείται από δύο ορόφους και έχει σχεδιαστεί με ορθογώνια κατασκευή. Σύμφωνα με τους Ιάπωνες, το ορθογώνιο είναι ένα καθαρό στοιχείο που βρίσκεται σε ισορροπία με τη φύση. Το απλό, απλό σχήμα του ορθογωνίου βοηθά στην προστασία της γύρω φύσης και στην αλλαγή του περιβάλλοντος όσο το δυνατόν λιγότερο – ταιριάζει απόλυτα με την περιοχή και οι γυάλινοι τοίχοι κάνουν το σπίτι να φαίνεται σχεδόν διαφανές.

Μοντέρνο οικογενειακό σπίτι με ζεστό εσωτερικό

έγχρωμο-διακοσμητικά-ντουλάπι

 Η κατασκευή του σπιτιού είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότερη θερμότητα να μένει στο σπίτι το χειμώνα. Τα θερμο γυάλινα παράθυρα επιτρέπουν άφθονο φως στο σπίτι και διευκολύνουν τη θέρμανση του δωματίου. Τα υπνοδωμάτια βλέπουν βόρεια για να φωτίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο από τον ήλιο το χειμώνα. Η δομή του σπιτιού αποτελείται από απλή κατασκευή από χάλυβα και γυάλινα πάνελ. Η πρόσοψη μπορεί επίσης να αλλάξει με την αλλαγή των εποχών χάρη σε ένα σύστημα κινητών πάνελ. Το εσωτερικό είναι σε αρμονία με το περιβάλλον. Οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν την όμορφη θέα από το Parnan Edwards Arquitectos σε όλο το σπίτι.

Β. Άγγελοφ

Υπνοδωμάτιο με ξύλινη επένδυση

Εσωτερικό ξύλινο υπνοδωμάτιο

Μονοκατοικία στη μέση του δάσους

Κατοικία-ξύλινο σπίτι-δάσος

Ξύλινο σπίτι στο δάσος – είσοδος

Ξύλινη είσοδος δασικού σπιτιού

Κουζίνα με ανοιχτά ράφια

Σχέδιο κουζίνας ανοιχτά ράφια

Κομψό εσωτερικό – ξύλινες σκάλες

Ξύλινες σκάλες-οικογενειακό σπίτι-δάσος

Γυάλινο σπίτι με μεταλλική κατασκευή

Γυάλινο σπίτι-μεταλλική κατασκευή-μοντέρνα-πρόσοψη