Αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση, ονειρεμένα σπίτια

Υπέροχο παραλιακό σπίτι σε τροπικό νησί

Το Leaf House στη Βραζιλία από τις Mareines & Αρχιτέκτονες Patalano

μοντέρνο παραλιακό σπίτι

Αυτό το υπέροχο παραλιακό σπίτι μοιάζει να ήρθε από ένα όνειρο. Βρίσκεται σε ένα νησί στο Angra dos Reis της Βραζιλίας, η μοντέρνα αρχιτεκτονική εμπνεύστηκε από την όμορφη τοποθεσία και σχεδιάστηκε σε σχήμα φύλλου. Και όχι μόνο η κατασκευή της οροφής θυμίζει την πράσινη βλάστηση που περιβάλλει το σπίτι, αλλά και όλη η ιδέα είναι πολύ καλά μελετημένη και αντιστοιχεί στην ιδέα του αρχιτέκτονα ότι ο άνθρωπος και η φύση ανήκουν μαζί.

Σύγχρονο παραλιακό σπίτι στη Βραζιλία

Πολυτελές σπίτι ακτή της Βραζιλίας

Η κυρίαρχη δομή του παραλιακό σπίτι φαίνεται πολύ οργανικό – το εσωτερικό συνδέεται άψογα με το εξωτερικό. Το θόλο μοιάζει με τα φύλλα ενός εξωτικού δέντρου και προστατεύει τόσο τα δωμάτια όσο και την περιοχή του αίθριου από τη ζέστη και τον δυνατό ήλιο, τόσο χαρακτηριστικό για αυτό το μέρος του κόσμου. Το ελαφρύ αεράκι είναι ένα φυσικό σύστημα εξαερισμού χάρη στην ανοικτή κατασκευή.

Παραθαλάσσιο σπίτι κοντά στη φύση

εξωτικό-πρόσοψη-φωτισμός-παραθαλάσσιο σπίτι

Οι ανοιχτοί χώροι είναι πολυτελώς επιπλωμένοι και προσφέρουν πολλά άνετα καθίσματα όπου μπορείτε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Μια μεγάλη πισίνα συνδέει οπτικά τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Όλες οι λεπτομέρειες στο σχέδιο εκπλήσσουν θετικά και σχεδιάζονται σε αρμονία με το περιβάλλον.

Ανοιχτό εσωτερικό και ενδιαφέρον εσωτερικό

Εξωτικά έπιπλα πολυτελούς κρεβατοκάμαρας

Οι γυάλινες πόρτες και οι οθόνες είναι οι εύκαμπτοι τοίχοι που μπορούν να προστατεύσουν τον ιδιωτικό χώρο του ιδιοκτήτη εάν το επιθυμείτε. Το σύγχρονο παραθαλάσσιο σπίτι χτίστηκε εξ ολοκλήρου από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, εγκαταστάθηκαν συστήματα ανακύκλωσης, ένα σύστημα συλλέγει το νερό της βροχής από την οροφή. Το γυαλί και ο χαλκός χρησιμεύουν ως αντίθεση, δίνοντας συναρπαστικές πινελιές. Το μοντέρνο παραλιακό σπίτι φαίνεται πολύ φιλόξενο και φαίνεται άνετο. Τα μαλακά μαξιλάρια και η ταπετσαρία των επίπλων βεράντας συμβάλλουν σε μια θετική εντύπωση, ο εκπληκτικός φωτισμός δημιουργεί ενδιαφέροντα εφέ.

Εξωτική αυλή – σπίτι στη Βραζιλία

εξωτική αιώρα στην αίθρια

Ξύλινος πάγκος κουζίνας – πολυτέλεια

Ξύλινος πάγκος κουζίνας πολυτέλεια

Κατοικία στο παραθαλάσσιο σπίτι στη Βραζιλία

Κατοικημένη περιοχή Παράκτιο σπίτι Βραζιλία

Επένδυση τοίχου από ξύλο στο μπάνιο

Μπάνιο από ξύλο με επένδυση τοίχου

Ενδιαφέρουσα σκάλα στο αίθριο

ενδιαφέρουσα αυλή σκάλας

Παραθαλάσσιο σπίτι στη Βραζιλία – πρωτοποριακή πρόσοψη και ανοιχτή κατασκευή

Coastal House Βραζιλία

Μοντέρνο παραθαλάσσιο σπίτι με κομψό σχεδιασμό

μοντέρνο-παραλιακό-σπίτι-κομψό-σχέδιο

Σχέδιο σπιτιού φύλλων

Σχέδιο σπιτιού φύλλων

Αρχιτέκτονες: Mareines + Patalano