Αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση, ονειρεμένα σπίτια

Σπίτι με μινιμαλιστικό σχεδιασμό στη μέση της φύσης

Σπίτι-με-μινιμαλιστικό-σχέδιο

Αυτό Σπίτι με μινιμαλιστικό σχεδιασμό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός έργου που κάνει τη μέγιστη χρήση του όμορφου περιβάλλοντος και επιτρέπει στο περιβάλλον τοπίο να έρθει στο δικό του. Οι φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις σχεδιασμού προσφέρουν στους κατοίκους μεγάλη άνεση.

Σπίτι με μινιμαλιστικό σχεδιασμό εντυπωσιάζει με όμορφη θέα

μεγάλη βεράντα-σε εξωτερικούς χώρους

Οι αρχιτέκτονες από την εταιρεία σχεδιαστών Robert Young Architecture ανατέθηκαν να κάνουν ακριβώς αυτό Σπίτι με μινιμαλιστικό σχεδιασμό στο Montauk, ΗΠΑ. Το έδαφος περιβάλλεται από τρεις πλευρές από νερό, δάσος και έλη. Οι αρχιτέκτονες αντιμετώπισαν την πρόκληση να δημιουργήσουν ένα σπίτι ως μόνιμη κατοικία με μέγιστη άνεση και ταυτόχρονα να έχουν ελάχιστη επίδραση στο περιβάλλον.

Μέγιστη άνεση, ελάχιστη επίδραση στο περιβάλλον – ένα σπίτι με μινιμαλιστικό σχεδιασμό

ρουστίκ ξύλινη τραπεζαρία επίπλων

Οι αρχιτέκτονες σχεδίασαν προσεκτικά το κτίριο ως ένα είδος «μεγεθυντικού φακού», έτσι ώστε η όμορφη τοποθεσία να έρθει από μόνη της και να υπάρχει άπλετο ηλιακό φως στο σπίτι. Το νέο κτίριο που βασίζεται στον σχεδιασμό σας είναι απίστευτα ελαφρύ και κομψό. Το διώροφο Σπίτι με μινιμαλιστικό σχεδιασμό είναι εντελώς ανοιχτό στην όμορφη περιοχή και συνδυάζεται καλά με το περιβάλλον. Η μοντέρνα κατασκευή συνδέει το εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο μέσω γυάλινων συρόμενων θυρών, ενώ οι μεγάλες βεράντες και τα παράθυρα υπόσχονται ωραίο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Σπίτι με μινιμαλιστικό σχεδιασμό στη μέση της φύσης

μοντέρνο-σαλόνι-μπεζ-έπιπλα

Η ιδέα πίσω από το έργο για Σπίτι με μινιμαλιστικό σχεδιασμό μπορεί επίσης να γίνει αισθητή στο εσωτερικό. Ξύλο και απαλές καφέ αποχρώσεις καθορίζουν το εσωτερικό. Στο σαλόνι και το υπνοδωμάτιο, τα έπιπλα χαρακτηρίζονται από τη ρουστίκ εμφάνιση. Ενδιαφέρουσα ιδέα για το μπάνιο – η γυάλινη πόρτα ανοίγει σε μια βεράντα με θέα στο νερό και τα δέντρα. Άνετα ξαπλώστρες και καναπέδες στις βεράντες εξασφαλίζουν άνεση.

Η μοντέρνα αρχιτεκτονική του σπιτιού επιτρέπει στη φύση να έρθει στη δική της, δημιουργώντας ένα μοντέρνο καταφύγιο που όλοι αναζητούν.

Του B. Angelov

Μοντέρνο νησί κουζίνας

μοντέρνο τραπέζι φαγητού νησιού κουζίνας

Μπλε πλακάκια στο μπάνιο Μεσογειακό στυλ

μπλε-πλακάκια-μπάνιο-μεσογειακό στυλ

μινιμαλιστική πρόσοψη αρχιτεκτονικής σπιτιού

μινιμαλιστική πρόσοψη αρχιτεκτονικής σπιτιού