Αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση, ονειρεμένα σπίτια

Σύγχρονο σπίτι στη λίμνη

μοντέρνο μινιμαλιστικό σπίτι

Η μοντέρνα βίλα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μινιμαλιστικής αρχιτεκτονικής. Η εξοχική κατοικία σχεδιάστηκε από την Min Day Architecture και βρίσκεται στη δεξαμενή πάγου Okoboji. Η μοναδική τοποθεσία – στη μέση της φύσης – ενέπνευσε τους αρχιτέκτονες να δημιουργήσουν το σχέδιό τους. Οι ιδιοκτήτες καθορίζουν ένα ζεστό σπίτι με θέα στη λίμνη. Αυτό είναι μοντέρνο Σπίτι δίπλα στη λίμνη αναπτηγμένος.

Σπίτι στη λίμνη με μοντέρνο σχεδιασμό

μινιμαλιστικός σχεδιασμός σπιτιού - σπίτι στη λίμνη

Οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν διαφορετικά υλικά και συστήματα-ξύλινες κατασκευές με χαλύβδινα πλαίσια, κοίλα πάνελ από σκυρόδεμα, πάνελ τοίχου από αλουμίνιο, πολυανθρακικό, laminate και άλλα υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Στο εσωτερικό είναι εντυπωσιακά Σπίτι δίπλα στη λίμνη με κομψό εσωτερικό με μοντέρνα και χειροποίητα έπιπλα και υφές υψηλής ποιότητας. Η επίπλωση προσφέρει μια πολυτελή κατηγορία πολυτέλειας – η λευκή κουζίνα με ντουλάπια κουζίνας από σημύδα και τρεις λαμπερές πάγκες κουζίνας από ατσάλι θα ευχαριστήσουν κάθε μάγειρα. Τα χρωματιστά τσιμεντένια δάπεδα και ο ενδιαφέρων φωτισμός συμβάλλουν στην αύξηση του παράγοντα της αίσθησης. Η τραπεζαρία συνδέεται άψογα με την κουζίνα – ένα στρογγυλό τραπέζι υπόσχεται πολλά ευχάριστα βράδια με την οικογένεια και τους φίλους. Οι σωλήνες νέον φωτίζουν το δωμάτιο και δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Πολυτελές και άνετο εσωτερικό – Haus am See

μινιμαλιστική τραπεζαρία

έγχρωμη διακόσμηση - σαλόνι

Στο εσωτερικό του μοντέρνου Σπίτι δίπλα στη λίμνη τίποτα δεν γλίτωσε – αποκλειστικά και πολύτιμα έπιπλα συναρπάζουν επίσης στα άλλα δωμάτια. Τα έντονα χρώματα στα μπάνια, όπως το πράσινο ή το πορτοκαλί, καθώς και οι μεγάλοι καθρέφτες δημιουργούν μια κομψή ατμόσφαιρα. Πολλά λειτουργικά ντουλάπια κάτω από τους νεροχύτες εξασφαλίζουν ότι κάθε μέλος της οικογένειας έχει τον δικό του αποθηκευτικό χώρο. Στο υπνοδωμάτιο, η όμορφη θέα στη λίμνη έρχεται από μόνη της χάρη στη μινιμαλιστική επίπλωση. Οτι Σπίτι δίπλα στη λίμνη από Min Day εντυπωσιάζει με τον κομψό σχεδιασμό και το κομψό εσωτερικό του.

κομψές χρωματιστές καρέκλες

μινιμαλιστικό εσωτερικό – έγχρωμες καρέκλες

Πορτοκαλιά έπιπλα στο σαλόνι

μινιμαλιστικό σπίτι με εξαιρετική θέα

μοντέρνα κουζίνα σε μινιμαλιστικό σπίτι

μοντέρνα μινιμαλιστική κουζίνα

μοντέρνο σχεδιασμό - πορτοκαλί μπάνιο

Μοντέρνος σχεδιασμός μπάνιου

μοντέρνο σπίτι δίπλα στη λίμνη

Ξύλινη πρόσοψη – σπίτι στη λίμνη

μεγάλο τζάμι με τζάμια

Γυάλινη πρόσοψη – μοντέρνο μινιμαλιστικό σπίτι