Αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση, ονειρεμένα σπίτια

Εξωτική πολυτέλεια: Ο σύγχρονος λευκός οίκος World of Mouth

λευκό-εξωτικό-παραλιακό σπίτι

Αυτό μοντέρνο λευκό σπίτι είναι ένα έργο του World of Mouth και είναι στο Σεμινιάκ του Μπαλί. Εάν είστε ρομαντικός άνθρωπος τότε αυτό το υπέροχο σπίτι θα σας συναρπάσει. Η βίλα είναι μια ενδιαφέρουσα ερμηνεία της μεσογειακής αρχιτεκτονικής και αυτό είναι ορατό στις στρογγυλεμένες γωνίες και σε σχέση με τη συνολική εμφάνιση του μοντέρνο λευκό σπίτι ως σύνολο.

Μοντέρνα λευκή βίλα στο Μπαλί

μοντέρνο-λευκό σπίτι

Οτι μοντέρνο λευκό σπίτι μπορεί να συναρπάσει τους πάντες με μια υπέροχη λευκή πρόσοψη διακοσμημένη με όμορφα πράσινα τροπικά φυτά. Όλα αυτά και οι καθαρές γεωμετρικές γραμμές της εξωτερικής σκάλας απεικονίζουν με ακρίβεια τις τρέχουσες τάσεις στην κατασκευή του σύγχρονου σπιτιού ως προέκταση του φυσικού του περιβάλλοντος μοντέρνο λευκό σπίτι επίσης πολλούς ανοιχτούς χώρους όπου μπορείτε να απολαύσετε με ασφάλεια την πλήρη χαλάρωση.

Λευκό εξωτικό σπίτι στο Μπαλί

λευκό-εξωτικό-σπίτι-μπαλί

Η συνολική αισθητική αυτού μοντέρνο λευκό σπίτι απαιτεί μια νέα εμφάνιση στο εσωτερικό και τη διακόσμηση. Όσον αφορά το συνδυασμό χρωμάτων, οι χώροι διαβίωσης είναι διακοσμημένοι σε ασπρόμαυρο χρώμα, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται πολύ ζωντανή και πολύχρωμη λόγω των όμορφων λεπτομερειών σε αυτήν λευκό εσωτερικό σχέδιο, ακριβώς όπως οι μοναδικές λύσεις φωτισμού, τα απίστευτα σχήματα των διακοσμητικών βάζων ή τα όμορφα περιγράμματα επίπλων με σχήμα εμπνευσμένο από αυγό. Το παραδίδει επίσης αυτό μοντέρνο λευκό σπίτι πολύ φως που κάνει το λευκό εσωτερικό ακόμα πιο ελκυστικό.

Πολυτελής λευκή αρχιτεκτονική

λευκό-πολυτελές-αρχιτεκτονική-μπαλί

Η δημιουργική χρήση του χώρου σε αυτό λευκό εσωτερικό αποτελεί προτεραιότητα και επομένως τα διαφορετικά μέρη της διακόσμησης είναι σε πλήρη αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Στην πραγματικότητα, μάλιστα επικαλύπτονται αρμονικά με τις διαφορετικές περιοχές αυτό το λευκό εσωτερικό επιτρέπει την αλλαγή των ρόλων τους σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις στάσεις των ιδιοκτητών.

Σχεδιασμός μπανιέρας – Λευκή βίλα στο Μπαλί

μπανιέρα-σχέδιο-λευκό-βίλα-μπαλί

Καναπές -κρεβάτι στο εξωτικό σπίτι στο Μπαλί

καναπές-κρεβάτι-εξωτικό-σπίτι-μπαλί

Εκπληκτικές σύγχρονες συρόμενες πόρτες

εκπληκτικές-μοντέρνες-συρόμενες-πόρτες

Εξωτικό σχέδιο κρεβατοκάμαρας στο Μπαλί

εξωτικό-υπνοδωμάτιο-σχέδιο-μπαλί

Λευκό εξωτικό σχέδιο υπνοδωματίου

λευκό-εξωτικό-υπνοδωμάτιο-σχέδιο

εξωτικό-υπνοδωμάτιο-σχέδιο-λευκό-βίλα-μπαλί

Διακόσμηση μπάνιου – ασπρόμαυρη αντίθεση

αντίθεση διακόσμησης μπάνιου

πολυτελής-ντουλάπα-λευκό-βίλα-μπαλί

  Λευκό σχέδιο μπάνιου

μπάνιο-εσωτερικό-λευκό-σπίτι-μπαλί