Διακόσμηση & γιορτές, εσωτερική διακόσμηση

Μοντέρνο εσωτερικό πατάρι από το Atelier SAD

μοντέρνο κομψό κομψό σαλόνι με σχέδιο σοφίτας

Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, στον δωδέκατο όροφο σε ένα πολυλειτουργικό κτήριο. Χρειάστηκε επειγόντως ανακαίνιση και το στούντιο σχεδιασμού Atelier SAD ήταν μαζί με το Εσωτερικό πατάρι έδωσε εντολή. Το έργο περιλαμβάνει 108 τετραγωνικά μέτρα χρήσιμου χώρου και μια ευρύχωρη βεράντα 151 τετραγωνικών μέτρων. Ο κύριος στόχος των σχεδιαστών ήταν να μεγιστοποιήσουν τον χώρο διαβίωσης.

Σύγχρονο εσωτερικό πατάρι – ένα διαμέρισμα στη Σλοβακία

κομψό κομψό σχέδιο σοφίτας - διακόσμηση τέχνης

Το σαλόνι επεκτάθηκε προς τα έξω και ενσωμάτωσε τη βεράντα. Η βεράντα ήταν καλυμμένη από ξύλινη κατασκευή με γυαλί. Ο χώρος που προκύπτει στο Εσωτερικό πατάρι περιλαμβάνει ψησταριά, τζακούζι, άνετο καθιστικό και υπνοδωμάτιο. Επίσης ανακαινίστηκαν οι τοίχοι, η οροφή και το πάτωμα. Το πάτωμα ήταν καλυμμένο με ξύλο, οι τοίχοι βαμμένοι σε λευκό χρώμα και μερικά έργα τέχνης χρησιμεύουν ως διακόσμηση.

Εσωτερικό στη σοφίτα – συναρπαστικός σχεδιασμός

μοντέρνο κομψό σχέδιο σοφίτας - ξύλινο πάτωμα

μοντέρνος κομψός σχεδιασμός σοφίτας - μοντέρνο τραπέζι φαγητού

 Η κουζίνα βρήκε μια νέα θέση στο μοντέρνο Εσωτερικό πατάρι και έτσι άφησε περισσότερο χώρο για το σαλόνι. Το ξύλο επιλέχθηκε ως κύριο υλικό – το κόκκινο -καφέ ξύλινο πάτωμα έρχεται σε αντίθεση με τα σκούρα ξύλινα δοκάρια. Οι λευκοί τοίχοι και η οροφή διευρύνουν οπτικά το δωμάτιο. Οι γυάλινες πόρτες χωρίζουν τους δύο χώρους στο διαμέρισμα, αλλά ταυτόχρονα κάνουν το σαλόνι να φαίνεται πιο ανοιχτό. Οτι Εσωτερικό πατάρι είναι μοντέρνο, αλλά πολύ άνετα σχεδιασμένο.

Του Κ.Χ. Χριστόβα

μοντέρνο κομψό σχέδιο σοφίτας - τζακούζι

μοντέρνα ξύλινη διακόσμηση στο σαλόνι

Ξύλινος τοίχος στο σαλόνι

ενδιαφέρον καναπέ στο σαλόνι

μοντέρνο λευκό μπάνιο

λευκό μπάνιο με ξύλινο πάτωμα

μοντέρνο κομψό σχέδιο σοφίτας - βεράντα