Διακόσμηση & γιορτές, εσωτερική διακόσμηση

“Bagigio” – αρθρωτό σύστημα εξοπλισμού από το Myyour

“Bagigio” του Myyour είναι μια απεριόριστη λύση που αντιπροσωπεύει το σλόγκαν Myyours – “Italianians different concept”. “Μπαγκίγιο” είναι σίγουρα μια διαφορετική έννοια. Διαβάζοντας αυτό το άρθρο, θα μάθετε γιατί.

Ένα από τα πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά αυτής της μοναδικής εγκατάστασης είναι ότι δημιουργείται από ένα πολύ ιδιαίτερο αρθρωτό στοιχείο. Αυτό το αρθρωτό στοιχείο είναι ένα τρισδιάστατο αντίγραφο του συμβόλου του απείρου και μια αναπαράσταση της χωρικής μακρο εικόνας ενός διπολικού ατομικού συνδέσμου. Δεν υπάρχουν όρια στο πώς να το κανονίσετε για να επιτύχετε ένα μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό.

“Bagigio” – αρθρωτό σύστημα εξοπλισμού από το Myyour

Αυτά τα κομμάτια είναι για τον μοντέρνο, φουτουριστικό εσωτερικό σχεδιασμό. Μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να τη μετατρέψετε σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Οτι “Μπαγκίγιο” Το σύστημα μπορεί να είναι ένας μεγάλος πάγκος, τραπεζάκι σαλονιού, διαχωριστικό δωματίου ή οποιαδήποτε άλλη λύση για το σπίτι ή το γραφείο σας. Η λύση του τραπεζιού του καφέ είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και μοναδική. Το διαχωριστικό δωματίου μπορεί να είναι τόσο μεγάλο όσο θέλετε και ο πάγκος να είναι όσο μεγάλος θέλετε. Δεν χρειάζεται να μετρήσετε τα πάντα στο δωμάτιο για να μάθετε τι μπορεί να χωρέσει. “Μπαγκίγιο”ταιριάζει παντού. Τα κομμάτια μπορούν να συνδεθούν με διάφορους τρόπους για να χωρέσουν σε οποιοδήποτε δωμάτιο ή περιοχή. Το Bagigio είναι μια συμβατή, ευέλικτη λύση για κάθε τύπο μοντέρνου εσωτερικού χώρου.

Αυτά τα στοιχεία προσφέρονται σε διαφορετικά χρώματα σε τρεις τύπους φινιρίσματος – γυαλιστερά, ανάγλυφα και με ενσωματωμένα φώτα. Όταν είστε γεμάτοι ιδέες, αυτό το σύστημα έχει απεριόριστη προσαρμοστικότητα. Μπορείτε να διασκεδάσετε πολύ με τα διαφορετικά χρώματα ή μπορείτε να αναμίξετε μονάδες μερικών χρωμάτων που ταιριάζουν στο γούστο σας. “Μπαγκίγιο” ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο και κάθε ιδέα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το σύστημα επίπλωσης είναι τόσο επαναστατικό και τόσο ξεχωριστό. Σας δίνει άπειρες επιλογές εσωτερικής διακόσμησης.

αρθρωτό σύστημα εξοπλισμού από το Myyour - Tischlein

αρθρωτό σύστημα εξοπλισμού από Myyour - φωτεινά στοιχεία

Σχέδιο : Δικός σου