Διακόσμηση & γιορτές, εσωτερική διακόσμηση

Σχεδιασμός μικρού διαμερίσματος από τις ΗΠΑ

Σχεδιάστηκε από τον Haiko Cornelissen Architecten

 μοντέρνο διαμέρισμα - σαλόνι

Το διαμέρισμα ονομάζεται Wall-All και βρίσκεται στο Queens της Νέας Υόρκης, ΗΠΑ. Σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Studio Haiko Cornelissen Architecten, το οποίο έχει γραφεία στη Νέα Υόρκη και το Άμστερνταμ. Το μικρό Σχεδιασμός διαμερίσματος προσφέρει το απόλυτο μέγιστο λειτουργικότητας εντός του μικρού χώρου διαβίωσης. Η ιδέα του έργου είναι ο επανασχεδιασμός των δωματίων έτσι ώστε να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος για τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους χώρους, το διαμέρισμα

Μοντέρνος σχεδιασμός διαμερισμάτων από τη Νέα Υόρκη

 κομψό εσωτερικό - σαλόνι

Το διαμέρισμα αποτελείται από τρία ξεχωριστά δωμάτια – ένα ανοιχτό σαλόνι και δύο υπνοδωμάτια. Χάρη στο καινοτόμο Σχεδιασμός διαμερίσματος το σαλόνι διευρύνθηκε και ανέλαβε τις λειτουργίες της κουζίνας, του ντουλαπιού και της βιβλιοθήκης. Το ντουλάπι είναι κρυμμένο πίσω από έναν συρόμενο τοίχο και τα ράφια των βιβλίων είναι προσαρτημένα σε έναν άλλο τοίχο. Η κουζίνα είναι μικρή και συμπαγής, με πολλά κρυμμένα ντουλάπια. Τα υπνοδωμάτια και το κοινόχρηστο μπάνιο σχεδιάζονται επίσης ανάλογα. Πολλά ενσωματωμένα ντουλάπια προσφέρουν περισσότερο χώρο και επιτρέπουν στον μινιμαλιστικό εσωτερικό σχεδιασμό να έρθει στο δικό του.

Συναρπαστικός σχεδιασμός διαμερισμάτων

 κομψό τζάκι και ενδιαφέρον τραπέζι

Οι σχεδιαστές επέλεξαν ένα ουδέτερο συνδυασμό χρωμάτων. Το σαλόνι έχει λευκή οροφή και τοίχους με μαύρα στοιχεία και μαύρο πάτωμα. Το φυτεμένο τραπέζι φαγητού και τα χρωματιστά βιβλία προσθέτουν μια μοντέρνα και ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια είναι όσο το δυνατόν πιο μινιμαλιστικά, βαμμένα σε λευκό και επίσης με μαύρο δάπεδο. Σε αντίθεση με αυτό, το μπάνιο είναι πλήρως σχεδιασμένο σε ανοιχτά χρώματα. Ορισμένες μεταλλικές επιφάνειες έρχονται σε αντίθεση με τα λευκά πλακάκια. Ο σχεδιασμός του διαμερίσματος φαίνεται μοντέρνος και προσφέρει αρκετό χώρο για να νιώσουν άνετα οι κάτοικοι.

Του Κ.Χ. Χριστόβα

λευκή εξοπλισμένη κουζίνα σε μοντέρνο μικρό διαμέρισμα

λευκή κουζίνα - μοντέρνο μικρό διαμέρισμα

μοντέρνο εσωτερικό – λευκό υπνοδωμάτιο

κομψός σχεδιασμός μπάνιου

 

λευκό υπνοδωμάτιο σε μικρό διαμέρισμα

κομψό μπάνιο με λευκά πλακάκια

κομψός σχεδιασμός μπάνιου

μοντέρνο μικρό διαμέρισμα – σχεδιάγραμμα

μοντέρνο μικρό διαμέρισμα - σχεδιάγραμμα