Διακόσμηση & γιορτές, εσωτερική διακόσμηση

Εξαιρετικό σχέδιο ρετιρέ

Σχεδιάστηκε από τον Hernandez Silva Arquitectos

 κομψή μοντέρνα ενδιαφέρουσα εξωφρενική εσωτερική διακόσμηση

Σας παρουσιάζουμε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα PPDG στη σοφίτα – ένα έργο που πραγματοποιήθηκε με πολύ στυλ και υπερβολή. Αυτό το μεγάλο μοντέρνο διαμέρισμα στη σοφίτα βρίσκεται στον 15ο όροφο σε ένα παλιό κτίριο στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού. Σχεδιασμένο από το μεξικάνικο στούντιο Hernandez Silva Arquitectos, αυτό το ευρύχωρο Ρετιρέ σχέδιο ξεχωρίζει με τον υπερσύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό, τα έντονα χρώματα και τον ενδιαφέροντα φωτισμό.

Σύγχρονος σχεδιασμός ρετιρέ στο Μεξικό

 ενδιαφέρον εξωφρενικό εσωτερικό

Ο κομψός χώρος καθιστικού χωρίζεται σε δύο θεματικά. Ένας χώρος για καθημερινές δραστηριότητες περιλαμβάνει μεγάλη κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία. Τα μεγάλα παράθυρα ανοίγουν το δωμάτιο σε μια βεράντα με ξύλο. Δύο λαμπεροί τοίχοι στο διάδρομο συνδέουν τον ιδιωτικό και τον καθιστικό χώρο. Τα ευρύχωρα υπνοδωμάτια είναι πολύ καλά φωτισμένα χάρη στα μεγάλα παράθυρα. Μια μεγάλη τουαλέτα με γυάλινο πάτο αποκαλύπτει μια συγκλονιστική θέα.

Συναρπαστική ιδέα – μπάνιο σε σχέδιο ρετιρέ

 μοντέρνο εσωτερικό - κόκκινο τραπέζι φαγητού

Η παλέτα χρωμάτων από Ρετιρέ σχέδιο δίνει λευκές και κόκκινες πινελιές. Οι ουδέτεροι τόνοι κάνουν τα δωμάτια να φαίνονται φωτεινά και ευρύχωρα, ενώ τα κόκκινα έπιπλα είναι μια αντίθεση. Τα ξύλινα στοιχεία χρησιμεύουν ως ισορροπία και συνδέουν τα στοιχεία σχεδίασης στο διαμέρισμα. Τα υλικά κατασκευάστηκαν από την Σχεδιαστές πολύ προσεκτικά επιλεγμένα – οι λαμπερές επιφάνειες αντανακλούν το φως – δημιουργείται μια συναρπαστική αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς. Ο μοντέρνος φωτισμός δημιουργεί μια κομψή ατμόσφαιρα.

Του Κ.Χ. Χριστόβα

Μοντέρνο εσωτερικό με κόκκινες πινελιές

εξωφρενική εσωτερική διακόσμηση - μοντέρνο υπνοδωμάτιο

κομψή μοντέρνα τουαλέτα

κομψή μοντέρνα ενδιαφέρουσα υπερβολική τουαλέτα

κομψή βεράντα στον τελευταίο όροφο με ξύλινο δάπεδο

ενδιαφέρουσα υπερβολική βεράντα στον τελευταίο όροφο

κομψή εξωφρενική εσωτερική διακόσμηση - τέχνη

μοντέρνο ενδιαφέρον εξωφρενική εσωτερική διακόσμηση -κόκκινος τοίχος

κομψό σκίτσο κτιρίου ρετιρέ

μοντέρνο σχεδιάγραμμα ρετιρέ