Διακόσμηση & γιορτές, εσωτερική διακόσμηση

Μοντέρνο εσωτερικό από την Άπω Ανατολή

Σχεδιάστηκε από Another Design International

Πολυτελές Διαμέρισμα Χονγκ Κονγκ

Αυτό το πολυτελές Εσωτερικό από την Άπω Ανατολή αναπτύχθηκε από το Another Design International από το Χονγκ Κονγκ. Ο όμορφος συνδυασμός ορθολογικά καθορισμένου χώρου, λειτουργικότητας και στυλ βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ της Κίνας. Το έργο συναρπάζει όλους όσους είχαν την τύχη να επισκεφτούν το διαμέρισμα. Όπως εξήγησαν οι ίδιοι οι αρχιτέκτονες, αυτό το κομψό εσωτερικό δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς ενός έτους. Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας από αυτές τις εντυπωσιακές λήψεις, η προσπάθεια άξιζε τον κόπο – τη σύγχρονη Εσωτερικό από την Άπω Ανατολή είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη.

Κομψό εσωτερικό από την Άπω Ανατολή – διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ

Εξωτικό πολυτελές διαμέρισμα

Για την εσωτερική διακόσμηση χρησιμοποιήθηκαν ξύλο, γυαλί και υφάσματα υψηλής ποιότητας. Τα πολύτιμα υλικά έχουν δώσει στο διαμέρισμα μια κομψή εμφάνιση και έχουν δημιουργήσει μια καλλιτεχνική, αλλά ταυτόχρονα ζεστή ατμόσφαιρα. Αν περιμένατε μια πολυτελή διακόσμηση, τότε πρέπει να σας απογοητεύσουμε – αυτό Εσωτερικό από την Άπω Ανατολή είναι αισθητικό, αλλά διατηρείται απλό. Χαρακτηριστικά μινιμαλιστικό, όλες οι μορφές επίπλων είναι γωνιακές. Το ελαφρύ ξύλινο δάπεδο κάνει το εσωτερικό να φαίνεται πιο ευρύχωρο και συνδέει όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

Εσωτερικοί χώροι από την Άπω Ανατολή – κομψός εσωτερικός σχεδιασμός

Σαλόνι τοίχου τέχνης

Οι προσεκτικά επιλεγμένες εικόνες στους τοίχους χρησιμεύουν ως διακόσμηση. Οι μοβ καρέκλες δίνουν έμφαση στην τραπεζαρία, ενώ ο μοντέρνος φωτισμός δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο. Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ένας τοίχος ντυμένος με δέρμα. Οτι Εσωτερικό από την Άπω Ανατολή σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες του Άλλο σχέδιο πολύ καλά σχεδιασμένο – συνδυάζει με επιτυχία παραδοσιακά στοιχεία / λάμπες, ύφασμα στους τοίχους / με μοντέρνα μινιμαλιστικά έπιπλα.

μοντέρνο διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ

μοντέρνο-ντουλάπι-ασιατικό-εσωτερικό-διακόσμηση

κομψός inteireur – δερμάτινος τοίχος στο υπνοδωμάτιο

μοντέρνο δερμάτινο υπνοδωμάτιο τοίχου

Μοντέρνο ξύλινο διαμέρισμα δαπέδου από την Άπω Ανατολή

μοντέρνο-ξύλινο-δάπεδο-διαμέρισμα-Χονγκ-Κονγκ

Πολυτελείς εσωτερικοί χώροι

πολυτελείς εσωτερικοί χώροι ανατολικά

κομψό μινιμαλιστικό μπάνιο

μοντέρνο λευκό μπάνιο

 λευκή εντοιχισμένη κουζίνα

μοντέρνα λευκή κουζίνα

Πολυτελές εσωτερικό σχέδιο της Άπω Ανατολής

Πολυτελές εσωτερικό σκίτσο κτιρίου της Άπω Ανατολής