Διακόσμηση & γιορτές, εσωτερική διακόσμηση

Έγχρωμο μοντέρνο διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ

Διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ -μοντέρνος σχεδιασμός σε τοίχο στο σαλόνι

Το κορυφαίο στούντιο σχεδιασμού από το Χονγκ Κονγκ Moderne δημιούργησε αυτό το φρέσκο ​​εσωτερικό σχέδιο. Οτι Διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ ονομάζεται Rainbow House / The Rainbow House / και βρίσκεται στο Tsuen Wan του Χονγκ Κονγκ και περιλαμβάνει 830 τετραγωνικά μέτρα – ένα ανοιχτό σαλόνι, υπνοδωμάτιο, παιδικό δωμάτιο. Το διαμέρισμα χαρακτηρίζεται από ένα ενδιαφέρον σχέδιο και είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστήσει όλους όσους αγαπούν τον δυναμισμό.

Έγχρωμη εσωτερική διακόσμηση – διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ

Πολύχρωμος πολυέλαιος σαλονιού διαμερίσματος Χονγκ Κονγκ

Όλο το σχέδιο εμπνεύστηκε από τα χρώματα του ουράνιου τόξου – το κόκκινο, το κίτρινο, το πράσινο και το πορτοκαλί το αφήνουν αυτό Διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ Φαίνονται χαρούμενα και υπερσύγχρονα και δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα για εργασία, παιχνίδι ή χαλάρωση. Οι χρωματικές πινελιές τοποθετούνται στις γυαλιστερές λευκές επιφάνειες. Το σαλόνι είναι ευρύχωρο και περιλαμβάνει την τραπεζαρία και μια άνετη τραπεζαρία. Ένα ζωγραφισμένο ουράνιο τόξο συνδέει όλα τα δωμάτια. Τα τρία κύρια χρώματα – κόκκινο, κίτρινο και πράσινο επιλέγονται σύμφωνα με τα έγχρωμα έπιπλα. Οι αδιαφανείς κουρτίνες «κρύβουν» το διαμέρισμα από τον έξω κόσμο και μπορείτε να απολαύσετε τη συναρπαστική ατμόσφαιρα με ηρεμία. Όπου και να κοιτάξετε, ο εσωτερικός σχεδιασμός εντυπωσιάζει με τα έντονα χρώματα και τα δυναμικά σχήματα.

Μοντέρνο διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ

Διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ-έγχρωμο-κίτρινο-τραπέζι

Το υπνοδωμάτιο από Διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ είναι προσβάσιμο μέσω του καθιστικού. Σε αντίθεση με το πορτοκαλί σαλόνι, ένας τοίχος στο υπνοδωμάτιο είναι βαμμένος πράσινος. Ένα μικρό πορτοκαλί γραφείο προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα για σπουδές. Ο σχεδιασμός στο μοντέρνο διαμέρισμα είναι απλά αξέχαστος.

Διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ – παιδικό δωμάτιο σε χαρούμενα χρώματα και λευκό

Διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ -σύγχρονο-εσωτερικό-πράσινος πολυέλαιος

Μοντέρνο υπνοδωμάτιο σε λευκό και πράσινο

Διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ -πράσινο-μοντέρνο-υπνοδωμάτιο

Παιχνιδιάρικο εσωτερικό σε χρώματα ουράνιου τόξου

Διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ Χρωματικές προθέσεις στο μοντέρνο σαλόνι