Εσωτερική διακόσμηση, κουζίνα

Απίστευτη σύγχρονη ιταλική κουζίνα από τον Bartolucci Arredamenti

κομψό-λευκό-κουζίνα-Bartolucci-Arredamenti

Το Bartolucci Arredamenti είναι ένα ιταλικό στούντιο σχεδιασμού με μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό κουζίνας. Το στούντιο ιδρύθηκε το 1978 όταν ο Sergio Bartolucci, μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες που εργάστηκε σε εταιρείες επίπλων, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του για τη δική του παραγωγή. Ετσι είναι Ιταλική κουζίνα  που αναπτύχθηκε από τον Μπαρτολούτσι ως έννοια. Το γραφείο σχεδιαστών προσπαθεί να προσφέρει αισθητική επίπλωση που είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για μικρές κουζίνες. Δεν υπάρχει νησί κουζίνας, αλλά προτιμώνται οι γωνιακές κουζίνες, οι οποίες προσφέρουν αρκετό χώρο αποθήκευσης για αξεσουάρ χάρη στα πολλά ντουλάπια και συρτάρια. Το χαλί στην κουζίνα είναι και πάλι μια εξαιρετική σχεδιαστική απόφαση, τα λουλουδάτα μοτίβα σε κάθε περίπτωση ανανεώνουν την κατά τα άλλα πολύ παραδοσιακή δομή.

Η σύγχρονη ιταλική κουζίνα συνδυάζει στυλ και κομψότητα

κομψή-λευκή-καφέ-ξύλινη κουζίνα

Το σήμα κατατεθέν του στούντιο είναι η μεγάλη προσοχή που δίνουν στους πελάτες και τους συνεργάτες. Οι νέες ιδέες είναι πάντα ευπρόσδεκτες και η στενή συνεργασία με σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και αρχιτέκτονες τις διατηρεί ενημερωμένες. Αυτήν Ιταλική κουζίνα θυμίζει πάντα τις κλασικές σχεδιαστικές έννοιες, αλλά εκσυγχρονίζεται και ανανεώνεται με συναρπαστικές προφορές. Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι διαφορετικοί, αλλά πάντα μάλλον απλοί – το καφέ, το λευκό, το μπεζ σίγουρα προτιμούνται για τα ντουλάπια της κουζίνας καθώς και για τα υπόλοιπα έπιπλα, το δάπεδο και το χρώμα των τοίχων. Το λευκό χρώμα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο και φωτεινότερο και οι λαμπερές επιφάνειες αντανακλούν το φως, έτσι ώστε το δωμάτιο να μπορεί να φωτιστεί καλά με μία μόνο κρεμαστή λάμπα.

Λευκή ιταλική κουζίνα από τον Μπαρτολούτσι

μοντέρνο-λευκό-ιταλικό-κουζίνα-ρετρό-καθρέφτη

ρουστίκ-τραπεζαρία-τραπέζι-κομψό-κρεμαστό φωτιστικό

Το άσπρο Ιταλική κουζίνα από Μπαρτολούκi είναι μια ενδιαφέρουσα έννοια που δημιουργεί μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ρετρό και μοντέρνου στυλ. Είναι μια σπονδυλωτή κουζίνα με πρωτότυπο δάπεδο και έναν λαβύρινθο παρόμοιας κατασκευής. Το λευκό χρώμα αφήνει τα ενδιαφέροντα σχήματα να έρθουν από μόνα τους και ο φωτισμός δίνει συναρπαστικές πινελιές. Ένας στρογγυλός καθρέφτης θυμίζει τα 60 χρόνια και χρησιμεύει ως η μόνη διακόσμηση. Το συμπαγές σχήμα και ο ουδέτερος συνδυασμός χρωμάτων είναι τέλεια για κάθε μικρό διαμέρισμα και οι διασκεδαστικές προθέσεις βοηθούν στη δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας.

Από την Abigail

μοντέρνο-μπεζ-λευκό-κουζίνα-ντουλάπια-Bartolucci-Arredamenti

Κομψές λαμπερές επιφάνειες – σχεδιασμός ιταλικής κουζίνας

γυαλισμένο-κουζίνα-πάγκος-Bartolucci-Arredamenti

Μοντέρνα γωνιακή κουζίνα σε λευκό χρώμα

Μοντέρνα-κουζίνα-design-Bartolucci-Arredamenti