Εσωτερική διακόσμηση, κουζίνα

Μοντέρνα και πολυτελής ιδέα σχεδιασμού κουζίνας από την Brummel

λευκό πολυτελές σχέδιο κουζίνας brummel

Σας παρουσιάζουμε μοντέρνα πολυτελή Σχεδιασμός κουζίνας Ιδέες από την Brummel – είναι το μόνο που μπορείτε να ζητήσετε. Πολυτέλεια, στυλ, κλάση και απλά τέλεια κατασκευή για όσους θέλουν το καλύτερο της ζωής. Ο σχεδιασμός συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική σε κουζίνα υψηλής ποιότητας με πάγκο κουζίνας από ανοξείδωτο ατσάλι. Η ουσία είναι συναρπαστική. Τα χρώματα και τα υλικά έχουν επιλεγεί ειδικά για κάθε μοντέλο έτσι ώστε να ταιριάζουν με κάθε δωμάτιο.

Η ιδέα σχεδιασμού της κουζίνας της Brummel δίνει έμφαση στο στυλ και την άνεση

λευκό τραπέζι φαγητού πολυέλαιος από κρύσταλλο κουζίνας

Το λαϊτμότιφ και η κύρια ιδέα πίσω από την ιδέα για Σχεδιασμός κουζίνας είναι να σχεδιάσετε μια ευέλικτη σπονδυλωτή κουζίνα που ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο. Όλα όσα προέρχονται από αυτήν την απίστευτη εταιρεία δίνουν μεγάλη έμφαση στην ιταλική παράδοση και κυρίως στο μοναδικό στυλ από τη Βενετία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η κουζίνα φαίνεται ντεμοντέ, αλλά ακριβώς το αντίθετο – η διαχρονική κομψότητα ολόκληρης της συλλογής αφήνει μια διαρκή θετική εντύπωση.

Λαμπερό σχέδιο κουζίνας από την Brummel

μαύρο-κουζίνα-γυαλί-ντουλάπι-μπλε-διακόσμηση

Ιταλική κουζίνα από ξύλο μπαμπού

Από την ίδρυση της εταιρείας, η Brummel έγινε γρήγορα παγκοσμίως γνωστή ως καινοτόμος και δημιουργικός κατασκευαστής επίπλων. Στις μέρες μας η εταιρεία είναι για Σχεδιασμός κουζίνας επικεντρώθηκε στην επέκταση και διατήρηση των ηγετικών της θέσεων στην αγορά. Πολλά διαφορετικά έργα είναι απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά και η προσοχή στη λεπτομέρεια αποδίδει. Το ξύλο, το ανοξείδωτο ατσάλι, το κρύσταλλο και το γυαλί είναι τα πιο δημοφιλή υλικά στα οποία έχει επικεντρωθεί η εταιρεία. Τα χρώματα είναι ποικίλα – το ασπρόμαυρο δεν πρέπει φυσικά να λείπει, αλλά ανανεώνονται και επανασχεδιάζονται με μπλε και κόκκινες πινελιές. Το μωβ και το κοράλλι είναι όλη η μόδα αυτή τη στιγμή και χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά ακόμη και σε πιο παραδοσιακά περιβάλλοντα. Επιλέχθηκε ένα άνετο τραπέζι φαγητού για τις μικρότερες κουζίνες και ένα παγκάκι για τις μεγαλύτερες.

Ο σχεδιασμός της ιταλικής κουζίνας συνδυάζει την παράδοση και τη νεωτερικότητα

Πολυτελές μοβ νησί κουζίνας Ιταλικό σχέδιο

μοντέρνο-λευκό-κουζίνα-εξωτικά-φυτά

Επηρεασμένος από την ιταλική παράδοση και τις τελευταίες τάσεις στον εσωτερικό σχεδιασμό, το Brummel προσφέρει εξαίσια Σχέδια κουζίνας, που συνδυάζονται με κρυστάλλινους πολυελαίους, χρωματιστές διακοσμήσεις από γυαλί, λουλούδια ή ενδιαφέροντα χαλιά. Είναι ακριβώς η ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που καθιστά δυνατή την προσφορά του σωστού για κάθε πελάτη.

μοντέρνο-πολυτελές-κουζίνα-Brummel-πάγκος-ξύλινο τραπέζι

Σχεδιασμός κουζίνας γαλλικού στιλ

Ιδέα σχεδιασμού κουζίνας γαλλικού στιλ

Σύγχρονο στρογγυλό λευκό νησί κουζίνας

μοντέρνο-στρογγυλό-λευκό-κουζίνα-νησί

Πολυτελή έπιπλα κουζίνας με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες

χειροποίητη λεπτομέρεια επίπλων κουζίνας

Κομψή λευκή ιταλική κουζίνα

γαλλικού στιλ-λευκό-μικρή-κουζίνα

Μαύρη κουζίνα με κόκκινες πινελιές

μαύρο-κλασικό-κουζίνα-κόκκινο-πολυέλαιος

www.brummelcucine.it