Εσωτερική διακόσμηση, κουζίνα

Μοντέρνος σχεδιασμός στρογγυλής κουζίνας από τον Pedini

συμπαγής σχεδιασμός κουζίνας σε ασπρόμαυρο

Σας παρουσιάζουμε ένα από τα πιο στιλάτα μινιμαλιστικά Σχέδια κουζίνας από το ιταλικό στούντιο σχεδιασμού Pedini. Η συλλογή αντιπροσωπεύει ένα μοντέρνο στρογγυλό σχέδιο κουζίνας, δημιουργήθηκε για να ταιριάζει στον σύγχρονο τρόπο ζωής του οικονόμου. Η συμπαγής μινιμαλιστική ιδέα του προσφέρει τη μέγιστη απόδοση με ελάχιστο χώρο και αποδεικνύει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον μοντέρνο σχεδιασμό του σπιτιού.

συμπαγής μοντέρνος σχεδιασμός κουζίνας

συμπαγής μοντέρνα κουζίνα

Οτι στρογγυλό μοντέρνο σχεδιασμό κουζίνας Το Artika μπορεί να προσαρμοστεί στη δική σας κουζίνα. Προσφέρει πολλές επιλογές – μια κουζίνα με ξεχωριστά μέρη και μια ενιαία κουζίνα. Το πρώτο αποτελείται από έναν ανεξάρτητο πάγκο σε σχήμα U και ένα επιπλέον τμήμα για το ψυγείο και τον αποθηκευτικό χώρο. Αυτού του είδους μοντέρνο στρογγυλό σχέδιο κουζίνας είναι κατάλληλο για ένα μικρό χώρο διαβίωσης ή αν σας αρέσει εντελώς ανοιχτή κατασκευή. Η δεύτερη επιλογή είναι μια πιο κλασική κουζίνα.Έχει ένα παραδοσιακό μέρος σε συνδυασμό με έναν στρογγυλό πάγκο. Σχηματίζει ξανά σχήμα U, αλλά όχι εντελώς αυτή τη φορά. Αυτή η επιλογή είναι επίσης ανοιχτή και προσφέρει χώρο για ένα ζωντανό και επικοινωνιακό περιβάλλον.

λειτουργική κουζίνα

λειτουργική κουζίνα

Μοντέρνος σχεδιασμός στρογγυλής κουζίνας Η Artika χαρακτηρίζεται επίσης από την ποικιλία των χρωμάτων και των υλικών της. Διατίθεται με φινιρίσματα φυσικού ξύλου ή με βερνίκι στιλπνότητας με διαφορετικές χρωματικές επιλογές. Υπάρχουν κλασικές λευκές και μαύρες εκδοχές για την τέλεια μινιμαλιστική εμφάνιση ή μια έντονη έντονη κόκκινη έκδοση για όσους προτιμούν ένα εκφραστικό σχέδιο. Η βάση κουζίνας και ο πάγκος διατίθενται επίσης σε διαφορετικές επιλογές, δίνοντας την ελευθερία να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας γούστο. Συνδυάστε τα χρώματα και τα υλικά που σας αρέσουν και δημιουργήστε το μοντέρνο στρογγυλό σχέδιο κουζίνας, που θα λειτουργούσε καλύτερα στο χώρο σας. Η συλλογή Artika φέρνει το στυλ, την κομψότητα και την άνεση που χρειάζονται στο πιο πολυσύχναστο δωμάτιο του σπιτιού.

από K.H. Christova

συμπαγής σχεδιασμός κουζίνας από σκούρο ξύλο

συμπαγής σχεδιασμός κουζίνας από σκούρο ξύλο

μοντέρνο σχέδιο κουζίνας – λευκό

συμπαγής σχεδιασμός κουζίνας σε λευκό χρώμα

Φουτουριστικός σχεδιασμός κουζίνας από τον Pedini

φουτουριστική μοντέρνα κουζίνα

συμπαγής κουζίνα