Εσωτερική διακόσμηση, κουζίνα

Η συλλογή Venere – Ο μοντέρνος σχεδιασμός κουζίνας από την Record Cucine

Venere Kitchen από την Record Cucine

Το ιταλικό στούντιο Record Cucine χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας για να δημιουργήσει κουζίνες για μοντέρνα και παραδοσιακά νοικοκυριά. Το Venere είναι ένα από τα δημοφιλή τους μοντέρνα συλλογή σχεδιασμού κουζίνας, που αντιπροσωπεύει το στυλ και την τάξη. Με καθαρά σχήματα, γυαλιστερές επιφάνειες και φρέσκια παλέτα χρωμάτων, ο σχεδιασμός τους υπόσχεται να φέρει μια δροσερή μοντέρνα ατμόσφαιρα σε αυτό το απαραίτητο μέρος του καθιστικού όπου ετοιμάζετε τα καθημερινά σας γεύματα.

Μοντέρνο σχέδιο κουζίνας – άνετο και συμπαγές

μοντέρνα κουζίνα από την Record Cucine

Ο μοντέρνος σχεδιασμός της κουζίνας Το Venere είναι προσαρμόσιμο σε διάφορες διαμορφώσεις σε οποιοδήποτε μέρος της κουζίνας. Κάθε ένα από αυτά αποτελεί ένα καμπύλο μέρος που προσθέτει δυναμισμό στη συνολική εικόνα και είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του σχεδιασμού. Το στρογγυλό σχήμα προσφέρει έναν συμπαγή και άνετο χώρο για την προετοιμασία των γευμάτων χωρίς ενοχλητικά αιχμηρά άκρα. Υπάρχει επίσης η ελευθερία να μετακινηθείτε στο νησί και να μην διακόψετε την επικοινωνία με την υπόλοιπη οικογένεια ή τους καλεσμένους κατά την προετοιμασία του γεύματος. Μπορείτε το δικό σας μοντέρνο σχέδιο κουζίνας με συνεχές σχήμα L-, U ή ξεχωριστή έκδοση με ανεξάρτητο νησί. Η συλλογή Venere έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε κάθε χώρο και να ικανοποιεί κάθε απαιτητικό γούστο.

Κόκκινη έκδοση του Venere Kitchen

μοντέρνο σχέδιο κουζίνας - κόκκινη έκδοση

Το ρυθμιζόμενο μοντέρνο σχέδιο κουζίνας είναι επίσης πλούσιο σε χρώματα. Έχει γυαλιστερό φινίρισμα σε διάφορα μοντέρνα χρώματα που εκφράζουν διαφορετικές διαθέσεις. Υπάρχει μια λευκή έκδοση για φωτεινή, φρέσκια εμφάνιση, κόκκινο και ρουμπίνι για περισσότερο χρώμα και μαύρο για έντονη αντίθεση. Όλες οι επιλογές συνδυάζονται με ατσάλινο πλαίσιο και χειρολαβές πόρτας. Οτι μοντέρνο σχέδιο κουζίνας διατίθεται επίσης με ατσάλινο νιπτήρα και επιφάνεια σε διαφορετικά χρώματα. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η κουζίνα περιέχει ένα μινιμαλιστικό γυάλινο τραπέζι με ατσάλινη βάση και καμπύλη επιτραπέζια επιφάνεια, στο πνεύμα ολόκληρης της κατασκευής. Όλα αυτά τα κομψά, μοντέρνα χαρακτηριστικά καθιστούν τη συλλογή Venere ιδανική επιλογή για τη μεγάλη σύγχρονη οικογένεια που απολαμβάνει τόσο καλό φαγητό όσο και ψυχαγωγία.

Του Κ.Χ. Χριστόβα

Σχέδιο σε σχήμα L από την Venere Kitchen

κόκκινο σχέδιο κουζίνας - μοντέρνα συλλογή Venere

Η κουζίνα Venere διατίθεται επίσης σε μαύρο χρώμα

Venere Kollection - κουζίνα σε μαύρη έκδοση

λαμπερές επιφάνειες και μοντέρνα εμφάνιση στο σχεδιασμό της κουζίνας

μοντέρνα κουζίνα - λευκό Venere με σχήμα L

μοντέρνα κουζίνα από ατσάλι

μοντέρνο σχέδιο κουζίνας από την Cucine