Διακόσμηση & γιορτές, έπιπλα

Συναρπαστικά έπιπλα σχεδιαστών για όλο το σπίτι

μοντέρνο σχεδιασμό κρεβατιού jalis κρεβατιού

Η Neuhaus είναι μια ρωσική εταιρεία που παρέχει φωτισμό, διακόσμηση και Έπιπλα σχεδιαστών για όλο το σπίτι. Αξιόλογες κουζίνες, εμπνευσμένα μπάνια και μοναδικά υπνοδωμάτια, χαρούμενα σχέδια σαλονιού θα μεταμορφώσουν ολόκληρο το σπίτι όσο κανένα άλλο. Το Neuhaus συμβολίζει την ομορφιά και τη διαχρονική κομψότητα. Μόνο υφάσματα και υλικά υψηλής ποιότητας χρησιμοποιούνται και δημιουργούν μια πολυτελή, αλλά ταυτόχρονα σπιτική ατμόσφαιρα.

Τα εξαιρετικά έπιπλα σχεδιαστών συμβάλλουν σε μια ευγενή ατμόσφαιρα

πολυτελές-ντουλάπι-δερμάτινη καρέκλα

Αυτά τα Έπιπλα σχεδιαστών είναι απλά εξαιρετικές – κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες επίπλων και σχεδιαστές επίπλων παρουσιάζουν τα έργα τους στο Neuhaus της Ρωσίας. Το Neuhaus είναι ένα στούντιο εσωτερικού και σχεδιασμού που παρουσιάζει μερικές από τις πιο δημοφιλείς και ενδιαφέρουσες γερμανικές μάρκες στη Ρωσία και τις παρουσιάζει στους εκθεσιακούς του χώρους. Από τότε που ιδρύθηκε η εταιρεία το 1996, η εταιρεία παρουσίασε στους Ρώσους πελάτες της εξαιρετικά σχέδια και εσωτερικές ιδέες που προέρχονται από τους πιο περιζήτητους αρχιτέκτονες και κατασκευαστές επίπλων στην Ευρώπη.

Έπιπλα σχεδιαστών για κάθε μέρος του σπιτιού

χαρούμενο-μοντέρνο-παιδικό δωμάτιο

Οι διαφορετικές μάρκες εταιρειών που αντιπροσωπεύει η Neuhaus προσφέρουν διαφορετικούς τύπους κομψότητας Έπιπλα σχεδιαστών – Basde δωμάτιο, υπνοδωμάτιο, σαλόνι και πολλά άλλα. Το 1999 η συλλογή Neuhaus αναγνωρίστηκε ως η μεγαλύτερη συλλογή στην Ανατολική Ευρώπη. Σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 200 κορυφαίες εταιρείες που αναφέρονται ως συνεργάτες της Neuhaus. Αναφέρουμε μόνο μερικά γνωστά ονόματα – Cor, Rolf Benz, Duravit, Draenert Design Studiom, Tobias Grau, Walter Knoll, Wittmann, Form Exclusiv, Schoenebuch, τους υφασμάτινους παραγωγούς Sahco, JAB, Zimmer + Rohde, Sede, Klafs, Interluebke , Trueggekmann, Neue Wiener Werkstätte, Siematic, Treca de Paris και πολλοί άλλοι.

Έπιπλα σχεδιαστών – γερμανικής ποιότητας και ρωσικές εσωτερικές ιδέες

μοντέρνο γωνιακό ξύλο κουζίνας

Neuhaus προσπαθεί να φέρει μόνο τις καλύτερες εσωτερικές ιδέες και Έπιπλα σχεδιαστών να παρουσιάσει στους Ρώσους πελάτες της. Όταν δείτε αυτούς τους συναρπαστικούς εσωτερικούς χώρους, θα τους θυμόμαστε για πολύ καιρό. Αποτελούν το απόλυτο συνώνυμο της άνεσης και της όμορφης εμφάνισης. Προσφέρουν ολόκληρες έννοιες για μοντέρνα διαμερίσματα και σπίτια που είναι πελατοκεντρικά και ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών. Σας παρουσιάζουμε μερικά ενδιαφέροντα σχέδια, καινοτόμες ιδέες και λύσεις και απόλυτα τέλειες ιδέες διακόσμησης. Η Neuhaus έχει κερδίσει σίγουρα τη φήμη της ως ένα από τα πιο αξιόπιστα, καινοτόμα και μοντέρνα στούντιο εσωτερικής διακόσμησης.

Μοντέρνα κουζίνα από τη Siematic

μοντέρνα-κουζίνα-συλλογή-Siematic

Κομψό συνδυασμό κρεβατοκάμαρας μπεζ-καφέ

κομψό-υπνοδωμάτιο-μπεζ-καφέ-χρώμα-σχέδιο

Γυάλινο τραπέζι-μοντέρνος σχεδιασμός

Γυάλινο τραπέζι-μοντέρνο σχέδιο

 Μοντέρνο σαλόνι με μπλε τόνους

Σαλόνι Soffa Ρωσικό εσωτερικό στούντιο

Μοντέρνα καρέκλα για τον κήπο

μοντέρνο σχέδιο καρέκλας