Έπιπλα, σαλόνι

Έπιπλα σαλονιού Eclectic από Moroso – Συλλογή κουμπιού κάτω

Εκλεκτικά έπιπλα σαλονιού από Moroso - Button -Down

Βαρέθηκες τα ίδια βαρετά έπιπλα; Maybeσως πάντα ήθελες κάτι νέο, φρέσκο ​​και μοντερνιστικό; Πιστεύετε διαφορετικά και δεν μπορείτε πραγματικά να καταλάβετε τι πιστεύουν οι άλλοι ότι είναι “κατάλληλο” ή “εξαιρετικό”; Εάν είστε αυτό το άτομο, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ρίξτε μια ματιά σε αυτό το υπέροχο εκλεκτική συλλογή από Moroso. Εκλεκτικά έπιπλα σαλονιού που μπορούν να δημιουργήσουν μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο.

Εκλεκτικά έπιπλα σαλονιού – πολύχρωμη συλλογή από Moroso

Εκλεκτικά έπιπλα σαλονιού από Moroso

Η εκλεκτική συλλογή επίπλων σαλονιού από το Moroso είναι μια από τις πιο απίθανες συλλογές φέτος. Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό και μοναδικό τότε αυτό το έπιπλο είναι μόνο για εσάς. Ο Ολλανδός σχεδιαστής Edward van Vliet έχει δημιουργήσει μια μοναδική λύση σχεδιασμού και προσφέρει μια ζωντανή ατμόσφαιρα που αντικατοπτρίζεται στο Συλλογή με κουμπιά από το Moroso κατάλληλο για κάθε σπίτι. Αυτά τα μοντέρνα μοτίβα είναι κατάλληλα για ένα φουτουριστικό εσωτερικό. Ο σχεδιασμός του καναπέ είναι πολύ απλός και άνετος, και όμως είναι τόσο μοναδικός με τη φουτουριστική πολύχρωμη υφή του.

Αυτά τα μοναδικά έπιπλα από το Maroso ανανεώνουν την ημέρα

Εκλεκτικά έπιπλα σαλονιού από Moroso - Button Collection

Η εκλεκτική συλλογή επίπλων σαλονιού είναι τόσο δελεαστικό όσο το όνομά του. Θα μπορούσε επίσης να είναι κατάλληλο για τα έπιπλα γραφείου σας, εξαρτάται μόνο από το επάγγελμά σας. Αυτή η διευκόλυνση είναι απόλυτη ιδανικό για καλλιτέχνες. Στέλνει αμέσως μήνυμα. Τα κομοδίνα διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα, μεγέθη και σχήματα. Μπορείτε να δείτε στις εικόνες πόσο καλά ταιριάζουν με τις καρέκλες και τους καναπέδες. Αυτά τα μοναδικά έπιπλα μπορούν να φρεσκάρουν τη μέρα. Όταν αισθάνεστε λυπημένοι ή όταν δεν είναι η μέρα σας, μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι και μια ματιά σε αυτήν την υπέροχη λύση εσωτερικού σχεδιασμού θα φωτίσει τη διάθεσή σας και θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι. Το υπέροχο πολύχρωμο μείγμα είναι ειδικά προσαρμοσμένο για να φέρνει θετικούς κραδασμούς σε κάθε τύπο μοντέρνου, πολύχρωμου εσωτερικού χώρου.

Εκλεκτικά έπιπλα σαλονιού από Moroso

Εκλεκτικά έπιπλα σαλονιού από Moroso - πολύχρωμα κουμπιά προς τα κάτω

Νομίζετε …; Βρείτε τα εκλεκτικά έπιπλα, που θα φρεσκάρει τον εσωτερικό σας σχεδιασμό και θα σας υπενθυμίσει: Όλοι όσοι σκέφτονται με στυλ – ζουν με στυλ. Αγαπάμε αυτό το εκλεκτικό έπιπλο σαλονιού από το Moroso. Πίστεψέ μας, θα το κάνεις Συλλογή με κουμπιά βρείτε το τόσο δελεαστικό όσο υποδηλώνει το όνομά του. ο Κουμπί-κάτω-Ο καναπές, η πολυθρόνα και το τραπεζάκι προσφέρουν μια εκλεκτική απόλαυση, σε συνδυασμό με ένα πάπλωμα πάπλωμα με μοντέρνα σχέδια, χρώματα και επιφάνειες. Ο Ολλανδός σχεδιαστής Edward van Vliet έχει δώσει στον καναπέ ένα απλό, άνετο σχήμα με τη λειτουργία “κουμπιά ζακέτας” στο μπροστινό μέρος.

Η εκλεκτική συλλογή επίπλων σαλονιού από το Moroso

Μονό κρεβάτι για παιδικό δωμάτιο ή ξαπλώστρα στο εκλεκτικό σαλόνι

στρογγυλό τραπεζάκι με στήλη ορείχαλκου

Πολυθρόνα με πολύχρωμη ταπετσαρία