Έπιπλα, σαλόνι

Ιδέες επίπλων στο κλασικό στυλ του Gamma

κλασικός καναπές σχεδιασμός γάμμα

Ιδέες επίπλων Για τους κλασικούς εσωτερικούς χώρους μπορεί σε κάποιους να ακούγεται λίγο ντεμοντέ, αλλά αυτό το μεγάλο και κομψό δερμάτινο έπιπλο από το Gamma σίγουρα δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα. Οι παραδόσεις είναι σημαντικές επειδή μεταφέρονται από γενιά σε γενιά και εξακολουθούν να κυριαρχούν στον κόσμο των σχεδιαστών νέων εννοιών και καινοτομιών. Φαίνεται από την πρώτη στιγμή. Γιατί αυτό το έπιπλο έχει αντέξει στο χρόνο και είναι ακόμη πιο δημοφιλές και δημοφιλές σήμερα από ότι ήταν.

Ιδέες επίπλων για όλους τους λάτρεις των κλασικών δερμάτινων επίπλων

Γωνιακός καναπές-λευκός-Γκάμα

Η παραγωγή της σχετικά νέας εταιρείας επίπλων Gamma υποδεικνύει τις παραδόσεις του κλασικισμού. Ο κατασκευαστής επίπλων ιδρύθηκε το 1974, αλλά τα προϊόντα αντιπροσωπεύουν ένα κομψό ρετρό στυλ. Τα ευγενή έπιπλα είναι χειροποίητα και πολλοί έμπειροι υπάλληλοι συνέβαλαν στο γεγονός ότι οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ένα πραγματικό έργο τέχνης στο σπίτι. ο Ιδέες επίπλων Τα von Gamma είναι ποικίλα και εντυπωσιάζουν με διαφορετικά διαχρονικά σχέδια και χρωματικούς συνδυασμούς.

Κλασικές ιδέες επίπλων από την Gamma – προϊόντα και συλλογές

κομψό-καρέκλα-δέρμα-σαλόνι

Μεταξύ άλλων, είναι εντυπωσιακές Ιδέες επίπλων από το Γάμα με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα και χωρίζονται σε ομάδες και συλλογές. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία προσφέρει καναπέδες, καρέκλες, τραπεζάκια και πρόκειται να λανσάρει μια συλλογή κρεβατιών. Όλα αυτά είναι διακοσμημένα με ακρίβεια ή απλά αφήνονται απλά. Μεγάλη έμφαση δόθηκε στην άνεση των καθισμάτων – οι μακρύι και άνετοι γωνιακοί καναπέδες ή σετ καναπέδων δίνουν στο σαλόνι μια μοντέρνα εμφάνιση.

Κλασικοί καναπέδες – ιδέες επίπλων για το σαλόνι

σκούρος καναπές σαλονιού

Ένα καθολικό και ποικίλο έπιπλο όπως ο καναπές είναι το επίκεντρο της συλλογής Gamma. Αυτήν Ιδέες επίπλων είναι κατάλληλα τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα σαλόνια. Συνδυάζονται με περσικά χαλιά και ενδιαφέροντα τραπεζάκια σαλονιού, και φυσικά, μοντέρνα έργα τέχνης ανήκουν στους τοίχους ως διακόσμηση.

Τραπεζάκι και καρέκλες – ιδέες επίπλων από τη Gamma

μοντέρνα-έπιπλα-γάμμα

Τα τραπεζάκια ταιριάζουν με τις άνετες καρέκλες και μπορούν να δημιουργήσουν ενδιαφέροντες χώρους καθιστικού. Οι αποχρώσεις είναι μπεζ και καφέ, και αυτό το παραδοσιακό και ουδέτερο σχέδιο κάνει τα όμορφα σχέδια να ξεχωρίζουν καλύτερα. Το κρεβάτι σχεδιάζεται από γάμα αυτή τη στιγμή σχεδιάζονται, αλλά τους περιμένουμε με ανυπομονησία – σίγουρα θα φορέσουν αυτή την αξέχαστη ρετρό αίσθηση και θα μας συναρπάσουν.

Από την Abigail

Στρογγυλό πολυλειτουργικό τραπεζάκι σαλονιού

στρογγυλό πολυλειτουργικό τραπεζάκι σαλονιού