Έπιπλα, σαλόνι

Έπιπλα σαλονιού – σχεδιαστικές ιδέες

μεγάλο λευκό γωνιακό καναπέ έπιπλα σαλονιού

Για να φαίνεται το σαλόνι μοντέρνο και άνετο, χρειάζεται το κατάλληλο Έπιπλα σαλονιού. Σας παρουσιάζουμε τους βασικούς τύπους επίπλων και σας προσφέρουμε μερικές συναρπαστικές ιδέες σχεδιασμού. Κάθε σαλόνι χρειάζεται τον σωστό καναπέ – αυτό το έπιπλο είναι ένα απαραίτητο μέρος του εσωτερικού. Προσφέρει άνετους χώρους καθιστικού για τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους και μπορεί να εκτελέσει πολλές λειτουργίες. Μπορεί επίσης να δώσει τόνους και να χρησιμεύσει ως διακόσμηση.

Μοντέρνα έπιπλα σαλονιού καναπέ

μικρό-μοντέρνο-καναπέ-λευκό-σαλόνι-σχέδιο

Καναπές στο σαλόνι για ένα μικρό διαμέρισμα. Είναι μικρότερο από το συνηθισμένο και είναι αρκετό για ένα ή το πολύ δύο άτομα. Το λευκό χρώμα κάνει το έπιπλο να φαίνεται μεγαλύτερο. Σε συνδυασμό με ένα μικρό τραπεζάκι και τηλεόραση, έχετε δημιουργήσει ένα ζεστό εσωτερικό. Η απλή κατασκευή αντισταθμίζεται από λεπτά υφάσματα, κυρίως δέρμα.

Έπιπλο τηλεόρασης και καναπές – έπιπλα σαλονιού

πολυτελές καφέ καναπέ σετ ντουλάπι τηλεόρασης σαλόνι

Ένας μεγάλος γωνιακός καναπές ή ένας άνετος καναπές σε συνδυασμό με μια τηλεόραση είναι εγγύηση για πολλά ευχάριστα βράδια με φίλους, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή. Κατάλληλος Έπιπλα σαλονιού για μεγαλύτερα δωμάτια, αυτοί οι άνετοι δερμάτινοι καναπέδες είναι όπου όλοι οι φίλοι μπορούν να βρουν θέση.

Καναπές χωρίς πλάτη – άνετα έπιπλα σαλονιού

μοντέρνος-καναπές-μαύρο-δέρμα-έπιπλα-σαλόνι

 Όχι μόνο αυτό – οι μεγάλοι καναπέδες είναι επίσης πρακτικοί και καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο σε σύγκριση με πολυθρόνες και καρέκλες. Άνετο και πρακτικό – το δέρμα συνήθως καθαρίζεται εύκολα και φαίνεται πάντα καλό. Οι κλασικά μοντέρνοι καναπέδες έχουν τετράγωνο σχήμα και απλό σχεδιασμό.

Ημικυκλικός καναπές με οθωμανικό τραπέζι – άνετος και πρακτικός

μπεζ ημικυκλικός καναπές οθωμανικός πίνακας

Μοντέρνες και άνετες είναι οι λέξεις που περιγράφουν αυτό το σχέδιο. Το ημικυκλικό σχήμα του καναπέ φαίνεται πολύ ελκυστικό. Συνδυάστε αυτά Έπιπλα σαλονιού  με το αντίστοιχο οθωμανικό τραπεζάκι σαλονιού και διακοσμήστε το δωμάτιο με πράσινα φυτά ή βάλτε χρωματιστά μαξιλάρια στον καναπέ.

Πολυθρόνα για το σαλόνι

άνετο-καφέ-δέρμα-πολυθρόνα-μοντέρνο-σαλόνι

κλασικό στιλ λευκή πολυθρόνα

Επιλέξτε την ασορτί πολυθρόνα με υφασμάτινο κάλυμμα, το χρώμα της οποίας θα ταιριάζει με το συνολικό συνδυασμό χρωμάτων. Μέγεθος Έπιπλα σαλονιού συνήθως προσελκύουν την προσοχή όλων, οπότε η πολυθρόνα πρέπει να επιλέγεται με μεγάλη προσοχή. Δερμάτινες πολυθρόνες διατίθενται προαιρετικά στην αγορά.

Μοντέρνα ασπρόμαυρη δερμάτινη πολυθρόνα

μαύρη-άσπρη-πουριστική δερμάτινη πολυθρόνα

μοντέρνα κόκκινη πολυθρόνα με μινιμαλιστικό σχεδιασμό

μοντέρνο-κόκκινο-πολυθρόνα-εσωτερικό σαλονιού