Έπιπλα, σαλόνι

Ο ξύλινος ρουστίκ καναπές της Riva από την Ιταλία

μοντέρνα έπιπλα από την Ιταλία

Τι ενδιαφέρον και εξαιρετικό συνδυασμό. Αυτός ο καναπές «Γιούτα» παρουσιάζει μια σύγχρονη και δημιουργική χρήση της τεχνολογίας ανακύκλωσης. Αυτό το πολύ σύγχρονο, ξύλινο, ρουστίκ καναπές εντυπωσιάζει όχι μόνο με την αισθητική του, αλλά και με την ιστορία του. Τα ξύλινα στοιχεία αυτού του καναπέ είναι στην πραγματικότητα ανακυκλωμένη ξυλεία από τις λιμνοθάλασσες στη Βενετία.

Ο μοντέρνος ρουστίκ καναπές της Riva από την Ιταλία

μοντέρνος καφέ δερμάτινος καναπές

Αυτές οι σανίδες ξυλείας ονομάζονται briccole και χρησιμοποιούνται ως δείκτες στις λιμνοθάλασσες. Το Briccolen πρέπει να αντικαθίσταται με νέο κάθε 10 χρόνια. Η παλιά ξυλεία φαίνεται μοναδική και γλυπτική λόγω του μεγάλου χρόνου στο νερό – ένα έργο τέχνης της φύσης. Το ξύλο επεξεργάζεται και στη συνέχεια συνδυάζεται με δέρμα – έτσι δημιουργείται το μοντέρνο ξύλινο ρουστίκ καναπές.

Ένας ρουστίκ καναπές από ανακυκλωμένο ξύλο

καινοτόμα έπιπλα - καναπές

Ο συνδυασμός παλιού και νέου υλικού φαίνεται συναρπαστικός και κομψός. Συνήθως ένας ρουστίκ καναπές δεν ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο, αλλά αυτός ο σχεδιασμός μπορεί επίσης να συνδυαστεί εύκολα με μοντέρνα έπιπλα. Αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο ρουστίκ καναπές για μινιμαλιστικό εσωτερικό σχεδιασμό.

Η ζεστασιά του δέρματος και η πατίνα του ξύλου είναι ελκυστικές και ζεστές. Το στυλ είναι τολμηρό, αλλά απαλό και άνετο. Η Riva είναι μια ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή χειροποίητων ξύλινων επίπλων. Or όπως εξηγούν οι ίδιοι οι σχεδιαστές, «η ανακύκλωση είναι σημαντική. Σε αυτή τη σημαντική ιστορική στιγμή, θέλουμε να ανακυκλώσουμε ξύλο, να το ξαναβρούμε και να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο για τις επόμενες γενιές »

κομψός δερμάτινος καναπές