Μπάνιο, διακόσμηση & γιορτές

Μοντέρνος σχεδιασμός από το ξενοδοχείο σπα στην Ιταλία

μπλε λουτρό λουτρού χρώματος

Ένα μεταμορφωμένο μοναστήρι είναι σύγχρονο αυτές τις μέρες Σπα ξενοδοχείο στην Ιταλια. Η απλή πρόσοψη από φυσική πέτρα κρύβει ένα πραγματικά υπερσύγχρονο ξενοδοχείο με σπα, το οποίο εξασφαλίζει την ευημερία των επισκεπτών με τα ηχοειδή σχήματα και τον πρωτοποριακό φωτισμό.

Μεταμορφωμένο μοναστήρι – σύγχρονο ξενοδοχείο με σπα στην Ιταλία

ενδιαφέρον-κίτρινο-τόνους-σπα-ξενοδοχείο-εσωτερικό

Βρίσκεται στην καταπράσινη Ούμπρια, Ιταλία, όπου μπορεί να βρεθεί συχνά αρχιτεκτονική από τον Μεσαίωνα, ένα πρώην μοναστήρι είναι κρυμμένο στο καταπράσινο δάσος και το τοπίο. Σε κάθε περίπτωση, μόνο η παλιά πρόσοψη από φυσική πέτρα έχει διατηρηθεί και υπενθυμίζει την προέλευση του κτιρίου. Στις μέρες μας έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο με σπα – όχι χωρίς λόγο, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας κοιτάζοντας το καταπράσινο τοπίο. Η όμορφη φύση γύρω από το ξενοδοχείο υπόσχεται ένα μεγάλο διάλειμμα. Αυτό που βρίσκεται στο εσωτερικό είναι το επίκεντρο του ξενοδοχείου – ο αρχιτέκτονας και ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Simone Michelli προσλήφθηκε για να σχεδιάσει ένα φουτουριστικό σπα. Ο σχεδιασμός του έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες των ιδιοκτητών – ο λεπτός φωτισμός, ο εξαιρετικός σχεδιασμός τοίχων και οι καινοτόμες κίτρινες πινελιές δίνουν στο δωμάτιο μια φουτουριστική, αλλά ταυτόχρονα ζεστή εμφάνιση.

Ξενοδοχείο με σπα με κομψό σχεδιασμό

μοντέρνο σχεδιασμό μπάνιου spa

Απο Σπα ξενοδοχείο έχει όλα όσα θα ήθελε η καρδιά σας – σύγχρονες μπανιέρες και ντους ευεξίας. Η ιδέα πίσω από το εσωτερικό είναι απλή – το νερό συμβολίζει τη ζωή, τη δύναμη και την κίνηση, ενώ οι κίτρινες πινελιές αντιπροσωπεύουν τον ήλιο και τη χαρούμενη διάθεση. Μέσα σου νιώθεις ότι είσαι σε ποτάμι. Ο δημιουργικός φωτισμός τοίχων και το ημιώδες σχήμα της οροφής δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα. Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι σαφώς μπλε – το γαλάζιο νερό και ο μπλε φωτισμός LED είναι ένας τέλειος συνδυασμός για τον τέλειο σχεδιασμό ευεξίας. Στους τοίχους είναι ζωγραφισμένα μοτίβα νερού σε συνδυασμό με σύννεφα. Όλη η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή και μπορείτε να ξεχάσετε εντελώς την καθημερινότητα και τις ανησυχίες σας στο σπίτι, η οποία είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο αρχιτέκτονας έκανε εξαιρετική δουλειά.

Σύγχρονο κέντρο ευεξίας-ιταλικό ξενοδοχείο

μοντέρνο-κέντρο ευεξίας-ιταλικό-ξενοδοχείο

Ενδιαφέρον φωτισμός εσωτερικού ξενοδοχείου σπα

μακρύ τζακούζι-ενδιαφέρον-φωτισμός-σπα-ξενοδοχείο-εσωτερικό

Κίτρινες πινελιές – πισίνα σπα

πισίνα σπα με κίτρινο τζακούζι

Κομψή διακόσμηση τοίχου μπάνιου σπα

κομψή διακόσμηση τοίχου λουτρό λουτρού

Κέντρο ευεξίας σπα

Spa Wellenss Center Ιταλία