Εσωτερική διακόσμηση, σαλόνι

Μοντέρνες ιδέες επίπλωσης για το μοντέρνο σαλόνι

μινιμαλιστικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σαλονιού

Τα έπιπλα για αυτό μοντέρνο σαλόνι δεν πρέπει μόνο να φαίνεται κομψό, αλλά και να είναι άνετο. Στον σύγχρονο κόσμο, ο χώρος διαβίωσης είναι συνήθως περιορισμένος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένα μικρό διαμέρισμα δεν μπορεί να επιπλωθεί με μοντέρνο τρόπο. Οι ιταλικές εταιρείες επίπλων και οι νέες μοντέρνες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού τους μπορούν να χρησιμεύσουν ως έμπνευση.

μινιμαλιστικός εσωτερικός σχεδιασμός και έπιπλα για το μοντέρνο σαλόνι

μοντέρνο φωτιστικό εσωτερικού σαλονιού

Σύγχρονα αξεσουάρ – είναι καλύτερο να το κάνετε χωρίς υπερβολική διακόσμηση τοίχων. Οι καθρέφτες, οι χρωματικές πινελιές και ο ενδιαφέρων φωτισμός αντικαθιστούν την ταπετσαρία με σχέδια. Μεγάλα ράφια τοίχου με βιβλία ή έργα τέχνης μπορούν να δημιουργήσουν μια συναρπαστική ατμόσφαιρα στο σαλόνι. Το καλύτερο πράγμα είναι να αποφασίσετε για ένα συνδυασμό χρωμάτων και επίσης να ορίσετε το πολύ δύο τόνους. Αν εσύ μοντέρνο σαλόνι είναι πολύ μεγάλο, μπορείτε να χωρίσετε το χώρο με συρόμενες πόρτες ή οθόνες τοίχου. Δημιουργήστε ένα άνετο καθιστικό με έναν γωνιακό καναπέ και πολυθρόνα, όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους καλεσμένους σας με την ησυχία σας. Τα δερμάτινα έπιπλα συνδυάζονται υπέροχα με ένα μικρό γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού.

Επιλογή χρωμάτων για το μοντέρνο σαλόνι

Χαλί σαλόνι ξύλινα έπιπλα

Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού

Εάν οι τοίχοι σας είναι βαμμένοι σε ουδέτερους τόνους, μπορείτε να επιλέξετε έντονα χρώματα για τα έπιπλα. Μικρότερα διακοσμητικά στοιχεία όπως βάζα και φώτα τσαγιού θα πρέπει κατά προτίμηση να ομαδοποιούνται. Συνδυάστε έγχρωμη διακόσμηση με ουδέτερα χρώματα των επίπλων και δώστε έμφαση στο σαλόνι. Το σκούρο χαλί ξεχωρίζει μέσα από λευκούς καναπέδες. Δομή του δωματίου έτσι ώστε να υπάρχει σαφής διαίρεση – η τραπεζαρία πρέπει να διαχωρίζεται οπτικά από το σαλόνι. Επιλέξτε το σωστό φωτισμό για αυτό μοντέρνο σαλόνι – εάν έχετε ήδη διακόσμηση, ο φωτισμός πρέπει να διατηρείται όσο το δυνατόν απλούστερος.

λευκός δερμάτινος καναπές στο σαλόνι

λευκός δερμάτινος καναπές περσικός τάπητας γυάλινο τραπέζι σαλόνι

Ατμοσφαιρικές σύγχρονες εγκαταστάσεις, ηχογραφήθηκε από τον Lorenzo Pennati

Χρώματα αντίθεσης στο σαλόνι

μαύρο-χαλί-λευκό-έπιπλα-σαλόνι

πορτοκαλί χρώμα στο σαλόνι

πορτοκαλί πολυθρόνα σαλόνι

άνετος γωνιακός καναπές στο σαλόνι

μοβ καρέκλα γωνιακός καναπές σαλονιού

 Άλλες 100 ιδέες για σαλόνια