Φωτισμός, εσωτερική διακόσμηση

Ceilingευδοροφή με έμμεσο φωτισμό ως διακόσμηση

Ceilingευδοροφή -διακόσμηση-έμμεσος-φωτισμός-σαλόνι-μπεζ-καφέ-μοντέρνο-ασιατικό

ο ψευδοροφή είναι διαδεδομένη στις μέρες μας – είτε στο γραφείο, στο σπίτι, στο κατάστημα, στο καφέ ή στο εστιατόριο – το ψευδοροφή έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού. Συνήθως αυτό το ανώτατο όριο αποτελείται από πολλά πάνελ που συνδέονται με περίπλοκο τρόπο.

Ωραία ψευδοροφή

Ceilingευδοροφή -διακόσμηση-έμμεσος-φωτισμός-σαλόνι-λευκό-φωτεινό-μοντέρνο

ο ψευδοροφή μπορεί να έχει αρκετές πρακτικές λειτουργίες – μειώνει το ύψος του δωματίου και κάνει το δωμάτιο να φαίνεται πιο άνετο, κρύβει εγκαταστάσεις ή καλώδια και εάν η ψευδοροφή είναι καλά μονωμένη, η μόνωση ολόκληρου του δωματίου βελτιώνεται. Η εγκατάσταση της ψευδοροφής ξεκινά με την παραγωγή του υποστρώματος, συνήθως από μέταλλο. Τα στρώματα μόνωσης από ορυκτοβάμβακα χρησιμεύουν ως μόνωση και είναι προσαρτημένα στο υπόστρωμα.

Η ψευδοροφή – εύκολη εγκατάσταση

Ceilingευδοροφή -διακόσμηση-έμμεσος-φωτισμός-υπνοδωμάτιο-ανοιχτόχρωμο-ξύλο

Πρέπει να σημειωθεί ότι το ψευδοροφή είναι ισορροπημένο. Η γυψοσανίδα προτιμάται ως το κύριο υλικό για την οροφή. Συνιστάται να προγραμματίσετε τη θέση των σημείων αλογόνου ή των ενσωματωμένων φώτων εκ των προτέρων, έτσι ώστε η συναρμολόγηση να είναι ευκολότερη αργότερα. Στο τέλος, η γυψοσανίδα μπορεί να λειανθεί ή να βαφτεί. Η ταπετσαρία είναι επίσης μια συναρπαστική επιλογή.

Τεντωμένη οροφή με πρωτότυπο φωτισμό

Ceilingευδοροφή -διακόσμηση-έμμεσος-φωτισμός-μπάνιο-ευεξία-λευκό-μινιμαλιστικό

Ενας ψευδοροφή επίσης συνήθως έχει υψηλή αντοχή στο νερό και επομένως είναι κατάλληλο για διαμέρισμα όπου έχετε γείτονες – έχετε πάντα ασφαλή προστασία από πλημμύρες. Τα σύγχρονα υλικά καθαρίζονται εύκολα και προσφέρονται σε διαφορετικές εκδόσεις.

Ceilingευδοροφή με πρωτότυπο σχήμα

ψευδοροφή-διακόσμηση-έμμεσος-φωτισμός-μπαρ-τοπικός-σχεδιασμός-ιδέα

ο ψευδοροφή μπορεί να κρύψει τον εξαερισμό στο σπίτι, ο έμμεσος φωτισμός δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα και δίνει στο δωμάτιο μια μοντέρνα εμφάνιση. Έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα όχι μόνο να πείθει με τη λειτουργικότητα, αλλά και να φαίνεται καλό, το σχήμα της ψευδοροφής πρέπει να είναι σε αρμονία με το εσωτερικό του δωματίου.

Σύγχρονο και πρακτικό – ψευδοροφή

Falεύτικο ταβάνι-ξύλινα δοκάρια-φωτισμός-υπνοδωμάτιο

Εγκατάσταση ψευδοροφής

Το οβάλ σχήμα των επίπλων μπορεί να αντιστοιχεί με τις οβάλ τόνους στην οροφή. Τα τετράγωνα έπιπλα ταιριάζουν με ένα τετράγωνο ταβάνι. Το απλό χρώμα τοίχου και τα έπιπλα επιτρέπουν δημιουργικά σχέδια με ψευδοροφές. Ξύλινα δοκάρια, ταπετσαρία, συναρπαστικά σχήματα τα μεταμορφώνουν ψευδοροφή σε μέρος της διακόσμησης. Η γυαλισμένη οροφή με διακοσμητικό φωτισμό είναι πολύ κατάλληλη για μοντέρνα επίπλωση. Τα μεταλλικά στοιχεία αντανακλούν τα έπιπλα και δημιουργούν μια πολυτελή ατμόσφαιρα στο σπίτι. λευκό ψευδοροφές προτιμώνται για καθαριστικό εσωτερικό σχεδιασμό.

Ανεξάρτητα από το ύφος της επίπλωσης, η ποικιλία της σύγχρονης ψευδοροφής το καθιστά αναπόσπαστο μέρος κάθε διαμερίσματος ή σπιτιού.

κομψό-κλασικό σαλόνι με ψευδοροφή

Πολυτελής οροφή με αυθεντικό φωτισμό

πολυτελές σχέδιο ψευδοροφής

Πολυτελές ψευδοροφή από μπαμπού

Πολυτελές σαλόνι από μπαμπού με ψευδοροφή

λευκή στρογγυλή ψευδοροφή

λευκή στρογγυλή κουζίνα με ψευδοροφές

μοντέρνο-ψευδοροφή-μαύρο-άσπρο

Πολυτελές-μέταλλο-γυαλιστερό-λειανμένο-τεντωμένο-ταβάνι

Πολυτελής ξύλινη ψευδοροφή

ψευδοροφή-χωνευτά-φώτα-σκανδιναβικό-σαλόνι

κομψό-κρεμαστό-ταβάνι-λευκό-υπνοδωμάτιο