Γκαρνταρόμπα & έπιπλα αίθουσας, σχεδιασμός και συντήρηση κήπου

Δημιουργήστε έναν παράδεισο στον μικρό σας κήπο

εκπληκτικό σχέδιο κήπου

Κάθε κήπος μπορεί να αποτελέσει πηγή απόλυτης απόλαυσης, ανεξάρτητα από το μέγεθός του. ΕΝΑ Μικρός κήπος σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να βγείτε έξω και να απολαύσετε τον καθαρό αέρα και τον ήλιο. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι αυτές οι ψυχαγωγίες είναι δωρεάν το συντομότερο δυνατό Ο μικρός σας κήπος έχουν φυτέψει. Μόλις ολοκληρωθεί η δουλειά, έρχεται η ώρα να τραβήξετε την αγαπημένη σας ξαπλώστρα και να χαλαρώσετε!

Ιαπωνική ιδέα σχεδιασμού κήπου “Zen”

σχέδιο ιαπωνικού κήπου

Το πλεονέκτημα του ένας μικρός κήπος είναι ότι μόλις καθορίσετε τη διάταξη και το σχεδιασμό σας, είναι σχετικά εύκολο να το διατηρήσετε. Μην φοβάστε όταν σχεδιάζετε τον μικρό σας κήπο. Τα παραδείγματα εδώ δείχνουν τα φανταστικά πράγματα που μπορούν να επιτευχθούν σε ένα σχετικά μικρό χώρο. εσείς Μικρός κήπος, Όπως κάθε άλλος κήπος, θα πρέπει να περιλαμβάνει χώρο για χαλαρωτικούς και διασκεδαστικούς φίλους. Μια μικρή βεράντα ή αίθριο πληρούν αυτή τη σημαντική απαίτηση. Πρέπει επίσης να βρίσκεστε σε άνετους χώρους με σκιά Ο μικρός σας κήπος εάν θέλετε να διατηρήσετε ένα δροσερό κεφάλι όταν ο ήλιος είναι ο πιο ζεστός του. Τα δέντρα παρέχουν την τέλεια φυσική σκιά, αλλά αν δεν έχετε ώριμα δέντρα, μια πολύ καλή εναλλακτική λύση θα ήταν να κρεμάσετε ένα ελκυστικό κουβούκλιο στην περιοχή που θέλετε. Εναλλακτικά, αν έχετε αρκετό χώρο, θα μπορούσατε να φτιάξετε ένα μικρό κιόσκι.

Υπέροχος σχεδιασμός βεράντας στο μικρό κήπο

Ιδέα σχεδιασμού βεράντας σε έναν μικρό κήπο

Αν έχετε το δικό σας μικρό κήπο σχεδιασμό, πρέπει να λάβετε υπόψη ποιος σχεδιασμός ταιριάζει στον διαθέσιμο χώρο και τι είδους κήπο. Εάν έχετε έναν πολύ απασχολημένο τρόπο ζωής, πιθανότατα θα επιλέξετε έναν εύκολο στη συντήρηση κήπο, εκτός εάν γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να σας φροντίσει μετά τον κήπο σας. Οι κήποι χαμηλής συντήρησης τοποθετούνται συνήθως σε στερεές κατασκευές και όχι σε πολύπλοκες φυτεύσεις. Η ιδανική έμπνευση για αυτό θα ήταν μια ιαπωνική  Κήπος «Ζεν», στο οποίο τα φυτά μειώνονται στο ελάχιστο. Το νόημα τοποθετείται στη συνέχεια σε άλλα στοιχεία όπως το νερό και η πέτρα. Ο κήπος ζεν για χαλάρωση και διαλογισμό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι μια όαση ειρήνης και ηρεμίας μόλις δημιουργηθεί.

Μικρός κήπος με υπέροχο σχεδιασμό

υπέροχη ιδέα σχεδιασμού κήπου

Εάν είστε παθιασμένος κηπουρός και αγαπάτε τα φυτά, τότε θα αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό Ο μικρός σας κήπος κάνε να απολαύσεις το πάθος σου. Μην κοιτάτε μόνο το έδαφος για να δημιουργήσετε τη φύτευση σας. Δημιουργήστε διαφορετικά επίπεδα με υπερυψωμένα κρεβάτια και μεγάλες ζαρντινιέρες. Αυτό γίνεται μια οπτική δυναμική για μένα.ο μικρός σου κήπος Προσθήκη. Σκεφτείτε πώς να αποκτήσετε ύψος στον εξοπλισμό σας και, ενδεχομένως, να χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα τμήματα που μοιάζουν με πλέγμα για να ορίσετε ζώνες ή δωμάτια κήπου. Εάν δεν έχετε χώρο για αυτά, χρησιμοποιήστε διακοσμητικά φυτάρια κρεμασμένα στους τοίχους του σπιτιού σας για να τεντώσετε τα φυτά σας προς τα πάνω.

Υπάρχουν άπειρες δυνατότητες να βρεθείτε σε έναν προσωπικό παράδεισο Ο μικρός σας κήπος για να δημιουργήσετε, οπότε γιατί να περιμένετε άλλο, ξεκινήστε να το σχεδιάζετε.

από τον Jaz

Δάπεδα στον κήπο – πλακάκια και φυσικές πέτρες

Σχεδιασμός εδάφους στον κήπο

Ιδέα σχεδιασμού για έναν μικρό κήπο

Σχεδιασμός για μικρό κήπο

Μικρός κήπος με λίμνη

μικρός κήπος - υπέροχη ιδέα σχεδιασμού

Μικρός κήπος με ξύλινο δάπεδο

Ξύλινο δάπεδο στο μικρό κήπο

Σχεδιασμός δεντρόσπιτου στο μικρό κήπο

Δεντρόσπιτο σε έναν μικρό κήπο

Μικρός εξοπλισμός κήπου – αίθριο, λίμνη, λευκές φυσικές πέτρες

μικρή ιδέα για εξοπλισμό κήπου

Παίζοντας με όμορφα χρώματα στον κήπο

χρωματιστός κήπος deisgn

Ιδέα σχεδιασμού λαβυρίνθου

Λαβύρινθο ιδέα

 16 βήματα για να δημιουργήσετε έναν ιαπωνικό κήπο