Μπάνιο, εσωτερική διακόσμηση

Από τα πρώην ιαματικά λουτρά μέχρι το σύγχρονο τζακούζι

Τζακούζι - ελληνικό στιλ

Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι αναζητούσαν έναν τρόπο να χαλαρώσουν, να ξεπλύνουν τις ανησυχίες τους στο μπάνιο και πολλοί το βρήκαν σε αυτό που σήμερα αποκαλούμε «υδρομασάζ». Πολύ πριν από την εικόνα του μοντέρνο σχεδιασμό τζακούζι Η θερμή πηγή έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι και οι Έλληνες γνώριζαν τα οφέλη της χρήσης τους, όπως και οι Ρωμαίοι, οι Ιάπωνες και πολλά άλλα. Για ορισμένους από αυτούς τους πολιτισμούς, το μπάνιο ήταν κάτι περισσότερο από απλή υγιεινή – ήταν μια μοναδική θεραπεία υγείας και πηγή χαλάρωσης.

 Τζακούζι με μπλε φωτισμό

μοντέρνο τζακούζι με μπλε φωτισμό

Σήμερα το τζακούζι είναι μια απόλυτη αίσθηση και ένα ουσιαστικό χαρακτηριστικό των σπιτιών μας. Οτι σύγχρονο τζακούζι  άρχισε να διαμορφώνει την εμφάνισή της στα μέσα του εικοστού αιώνα, όταν η ιταλική οικογένεια τζακούζι μετακόμισε στις ΗΠΑ και άνοιξε την επιχείρησή τους με τζακούζι. Η οικογένεια είχε τεράστια επιτυχία και έκανε την εταιρεία τους ηγέτη μοντέρνο σχεδιασμό τζακούζι Μάρκα. Το όνομα “τζακούζι” έγινε ενστικτωδώς συνώνυμο των ζεστών λουτρών και κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο.

Θέα που κόβει την ανάσα

μοντέρνο τζακούζι με εκπληκτική θέα

Στο δεύτερο μέρος του εικοστού αιώνα, πολλοί ξεκίνησαν τις δικές τους επιχειρήσεις τζακούζι σύμφωνα με τις γραμμές της οικογένειας τζακούζι. Σταδιακά, η αγορά έγινε πλούσια σε νέα προϊόντα των οποίων τα μεταβαλλόμενα σχήματα, χρώματα και υλικά δίνουν την εικόνα ενός τέλειου και σύγχρονο τζακούζι Σχεδιασμός κομματιού. Είναι δύσκολο να πούμε ποιος είναι ο τέλειος σχεδιασμός, αλλά με μια τόσο μεγάλη ποικιλία σήμερα, ο καθένας μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες του. Είναι μόνο για αυτό μοντέρνο σχεδιασμό τζακούζι για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και τον χώρο που προορίζεται για αυτόν. Εκτός από τα ευεργετικά αποτελέσματα της λειτουργίας του, ένα τζακούζι μπορεί να φέρει ιδιαίτερη ενέργεια στον χώρο και να γίνει το αγαπημένο σας μέρος στο σπίτι.

από K.H. Christova

Υδρομασάζ υψηλής τεχνολογίας με τηλεόραση

μοντέρνο σχεδιασμό τζακούζι με τηλεόραση

τζακούζι σχεδιασμού φιλικό προς το περιβάλλον

μοντέρνο τζακούζι με ξύλινο σχεδιασμό

μινιμαλιστικό σχέδιο τζακούζι

μινιμαλιστικό σχεδιασμό τζακούζι

Μοντέρνο σχέδιο τζακούζι