Τρόπος ζωής, τεχνολογία

Υδάτινη ποδηλασία – πρωτοποριακή ιδέα από το Schiller Sport

Γυναίκα-ποδήλατο-στο νερό

Schiller Sport Inc.. αναπτύσσει το «X1 water bike» – μια νέα εμπειρία ως ποδήλατο στο νερό. Ποδηλασία στο νερό είναι μια περαιτέρω ανάπτυξη του έργου “baycycle” που έχει ξεκινήσει, το οποίο ασχολείται με μια νέα μορφή ποδηλασίας στην οποία τα ποδήλατα στήνονται σε αερόπληκτη βάση. Η κατασκευή των 20 κιλών ήταν κατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι και προσφέρει μέγιστη ασφάλεια χρήσης χάρη στα δύο γεμάτα αέρα ποντόνια. Οι διπλοί έλικες που κινούνται ελέγχονται χωρίς πηδάλια χρησιμοποιώντας μόνο τιμόνι ποδηλάτου. Ο χρήστης μπορεί να στρίψει αριστερά και δεξιά και επίσης να οδηγήσει προς τα πίσω, κάτι που διαφορετικά το επιτρέπουν μόνο μερικά «Velocipede» στον κόσμο. Μια διεγερτική, δυναμική και ασφαλής εμπειρία με ταχύτητα 8 κόμβων την ώρα (ή 14,83 χιλιόμετρα την ώρα). Όλες οι διαθέσιμες φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά της Schiller Sport Inc.

Η ποδηλασία στο νερό είναι φιλική προς το περιβάλλον και μπορεί να επεκταθεί σε λίγα λεπτά 

πώς να οδηγήσετε-ένα-ποδήλατο νερού

Μόνο η σειρά 250 «Χ1 ποδήλατα» κατασκευάζονται με ανταλλάξιμες σέλες, τιμόνια, τακούνια και πέλματα. Αυτή η σταθερή μοτοσυκλέτα προσφέρεται σε διαφορετικά χρώματα και έχει μια απλή περιστροφική κίνηση που μετατρέπει τη μέγιστη μετατροπή της ενέργειας σε κινητήρια δύναμη. ΕΝΑ ποδηλασία στο νερό με 100% χρήση ανθρώπινης δύναμης, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι δεν υπάρχει ατμοσφαιρική ρύπανση και μηδενικές εκπομπές στο περιβάλλον. Τα αθλητικά προϊόντα Schiller είναι ακόμη πιο φιλικά προς το περιβάλλον από τις περισσότερες συσκευές της αγοράς, επειδή είναι εύκολα στη μεταφορά και χρειάζεστε μόνο 10 λεπτά για να συναρμολογήσετε και να αποσυναρμολογήσετε μεμονωμένα εξαρτήματα από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας.

Ποδηλασία στο νερό για την εξαιρετική εμπειρία στο νερό

Γέφυρα-πόλη-θέα-παντού-χωρίς-εκπομπές

Από την αρχή, υποστηρίχθηκε η ιδέα ενός σχεδιασμού και κατασκευής του εξαιρετικά ανεπτυγμένου, φιλικού προς την παραγωγή ποδηλάτου πάνω στο νερό. Ο Judah Schiller, ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρείας, λέει πώς το X1 αντικατοπτρίζει τη συνεργασία κορυφαίων σχεδιαστών, μηχανικών και τεχνιτών που έχουν αναπτύξει κάτι μοναδικό με τη βοήθεια ειδικών στα θαλάσσια σπορ. Aboutταν καιρός που οι άνθρωποι απέκτησαν την απίστευτη συγκίνηση και ελευθερία ποδηλασία στο νερό εμπειρία στη θεαματική μπλε επιφάνεια της μητέρας γης. Το ποδήλατο νερού προσφέρει επίσης ένα αδιάβροχο ντουλάπι για πολύτιμα αντικείμενα και είναι ένας ασφαλής και εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε σπορ σε δύο τροχούς.

Αθλητισμός-για-άνδρες-και-γυναίκες-στο νερό

Μια μοναδική εμπειρία στο νερό

Σύστημα ποδηλάτου-πεντάλ-ποδηλασίας

Σύστημα προώθησης με ανθρώπινη δύναμη