Μπάνιο, δάπεδο & πλακάκια

Πλακάκια καθρέφτη για μοντέρνο σχεδιασμό μπάνιου

σκούρο μπλε πλακάκια καθρέφτη μπάνιο

ο Πλακάκια καθρέφτη είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε μοντέρνο μπάνιο. Για ένα πολυτελές και κομψό σχέδιο μπάνιου, το Atlas Concorde προσφέρει τώρα νέα, φρέσκα σχέδια με καθρέφτη. Η συλλογή φέρει το όνομα Magnifique και προσφέρεται σε διαφορετικά μεγέθη πλακιδίων. Με μια ανακλαστική, επιχρωμιωμένη επιφάνεια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς.

Πλακάκια καθρέφτη στο μπάνιο

claret μπανιέρα πλακιδίων καθρέφτη μπάνιου

ο Πλακάκια καθρέφτη προσφέρονται σε αρκετά διαφορετικά έντονα χρώματα και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να είναι σε αρμονία με τα υπόλοιπα έπιπλα μπάνιου της εταιρείας Atlas Concorde στάση. Κόκκινο κρασί, σκούρο μπλε ή καφέ – μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοντέρνα, γεμάτη ζωή ατμόσφαιρα που είναι κατάλληλη για δυνατές και ευφάνταστες φύσεις. Τα πλακάκια μπάνιου προσφέρονται με τζάμια και ματ.

Πλακάκια καθρέφτη με μοντέρνο σχεδιασμό

μπλε πλακάκια τοίχου μπάνιου

Τα σύγχρονα Πλακάκια καθρέφτη μπορεί να δώσει όμορφες προφορές και να αναδείξει ενδιαφέροντα έπιπλα. Τα σχέδια έχουν μεσογειακή εμφάνιση με χαρισματικούς και εξωτικούς τόνους. Λουλούδια και λευκά έπιπλα μπάνιου συμπληρώνουν τη συνολική εμφάνιση.

Κομψό χρώμα μπεζ-καφέ

Πλακάκια μπάνιου μπεζ-καφέ

Εφέ λάμψης μέσω πλακιδίων καθρέφτη

Πλακάκια καθρέφτη με κόκκινο κρασί

Κομψό λουλουδάτο μοτίβο στο μπάνιο

Σχέδιο μπάνιου με μοτίβο πλακιδίων

Πλακάκια τοίχου σε ροζ-κόκκινο χρώμα

Πλακάκια μπάνιου μοντέρνο σχεδιασμό μπάνιου

Καφέ πλακάκια – μπανιέρα

Ιδέες σχεδιασμού μπάνιου - καφέ κεραμίδια