Έπιπλα, βεράντες

Ιδέες επίπλων εξωτερικού χώρου για μια πολυτελή εμπειρία “Al Fresco”

Σχεδιασμός επίπλων σαλονιού - πολυθρόνα Kirv

Μια φορά κι έναν καιρό η έννοια της πολυτελούς υπαίθριας ζωής ήταν να απλώσετε μια κουβέρτα πικνίκ στο γκαζόν, να χαλαρώσετε σε μια πολυθρόνα ή να είστε πραγματικά χαλαροί και να κάνετε ηλιοθεραπεία σε μια πτυσσόμενη ξαπλώστρα. Τι άλλαξε λοιπόν; Όσον αφορά τα αιτήματά μας για καθαρό αέρα, τίποτα. Απλώς σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να απολαύσουν την εμπειρία “Al Fresco” όσο το δυνατόν περισσότερο. Για τους μη μυημένους, αυτό το άρθρο εισάγει την έννοια του “Outdoor Lounge”. Αυτή η συγκλονιστική προσφορά Έπιπλα σαλονιού εξωτερικού χώρου Οι ιδέες θα ήταν αδιανόητες για τους περισσότερους ανθρώπους πριν από 50 χρόνια, αλλά η αυξανόμενη δημοτικότητα των υπαίθριων χώρων έχει παρακινήσει πολλούς σχεδιαστές να βρουν τη δική τους ευφάνταστη  Ιδέες για έπιπλα εξωτερικού χώρου lounge να πλησιάσω.

Έπιπλα εξωτερικού χώρου από την PFEIFFER

Έπιπλα σαλονιού από το PFEIFFER

ο Έπιπλα σαλονιού εξωτερικού χώρου Η ιδέα προκύπτει από την επιθυμία να δημιουργήσουμε τόση άνεση έξω όσο και μέσα στα σπίτια μας. Η διαθέσιμη συλλογή επίπλων έχει διευρυνθεί, ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε πλήρη εξοπλισμό στον καθαρό αέρα, σε μπαλκόνια, βεράντες ή σκεπαστούς χώρους. Δεδομένου ότι κάθε υπαίθρια εγκατάσταση είναι τουλάχιστον ημιμόνιμη σε εξωτερικούς χώρους, το Ιδέα για έπιπλα εξωτερικού χώρου lounge Να είναι κατασκευασμένα από υλικά που είναι πρακτικά ικανά να αντέξουν τα στοιχεία. Είτε αυτό είτε τα προστατευτικά καλύμματα πρέπει να ενσωματωθούν στο σχέδιο για να προστατεύουν τα έπιπλα από τον υγρό καιρό.

Ξαπλώστρες κήπου από την Pia Cavalli

Ξαπλώστρες κήπου από την IPE Cavalli

Πολλά σύγχρονα υλικά έχουν προσαρμοστεί για εξωτερική χρήση, το συνθετικό μπαστούνι και το μπαστούνι είναι πάντα δημοφιλή στους σχεδιαστές. Έπιπλα με καθίσματα από αδιάβροχο ύφασμα ή εύκολα αφαιρούμενα είναι μια πολύ άνετη και πολυτελής επιλογή. Τα ξύλινα έπιπλα είναι στιβαρά, ανθεκτικά και παραδοσιακά, μπορούν επίσης να ζωντανέψουν με ελκυστικά και πολύχρωμα απαλά αξεσουάρ, ιδανικά για αλλαγή όταν αισθάνεστε την ανάγκη για γρήγορο και εύκολο στυλ. Στο δικό σου Ιδέα για έπιπλα εξωτερικού χώρου lounge για να ορίσετε, ίσως μπορείτε να ενσωματώσετε προσωρινά τοιχώματα οθόνης για δομή και ιδιωτικότητα. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να επιτευχθεί με κανονικά πέργκολα κήπου ή υλικά περίφραξης. Φυσικά, ένας πιο μόνιμος τύπος κιόσκι μπορεί να είναι μια επιθυμητή επιλογή, αλλά προσέξτε να μην κλείσετε πολύ διαφορετικά θα απορρίψετε την ιδιοκτησία από εξωτερικούς χώρους.

Ξαπλώστρες από το EGO Paris

Ξαπλώστρα από την EGO Paris

Κομψό, παραδοσιακό, γλυπτό, μινιμαλιστικό, μπαρόκ, funky – υπάρχουν Εξωτερικά έπιπλα για κάθε γούστο. Πολλά από αυτά τα σχέδια μπορούν να μιμηθούν και να προσαρμοστούν ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας. Να είστε γεμάτοι ιδέες, να είστε γενναίοι στη δημιουργία του δικού σας συναρπαστικού εξωτερικού σχεδιασμού σαλονιού. Φτιάξτε κάτι που ταιριάζει στον τρόπο ζωής και τα γούστα σας.

από τον Jaz

Εξωτερικός καναπές -κρεβάτι – Kenneth Cobonpue Design

Καναπές κρεβάτι επίπλων εξωτερικού χώρου από την KENNETH COBONPUE

Σχεδιασμός σαλονιού – Cane Line

  Εξωτερικό κρεβάτι - Cane Line

Ιδέα για έπιπλα εξωτερικού χώρου – εύκαμπτο στέγαστρο για τον ήλιο

Υπαίθρια ιδέα σχεδιασμού - εύκαμπτο ηλιοθεραπεία

Ιδέες για υπαίθρια σχεδίαση -ρυθμιζόμενο στέγαστρο για τον ήλιο

Συλλογή επίπλων εξωτερικού χώρου – σχέδιο της MYYOUR

  Έπιπλα εξωτερικού χώρου από το MYYOURΈπιπλα εξωτερικού χώρου από το MYYOUR - λεπτομέρεια

Έπιπλα εξωτερικού χώρου από το MYYOUR σε λευκό χρώμα

Έπιπλα εξωτερικού χώρου από το MYYOUR - λευκό