Έπιπλα, βεράντες

Έπιπλα κήπου με πρωτοποριακό σχεδιασμό

μοντέρνα έπιπλα κήπου - πρωτοποριακός σχεδιασμός

Η πολυμορφική, κινητική εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί πραγματικά προηγμένα. Ένα νέο, μοντέρνο σκαμπό με γλυπτό σχεδιασμό. Οι κινητικές του ιδιότητες είναι ιδιαίτερα συναρπαστικές. Οι σχεδιαστές περιγράφουν τη δημιουργία τους ως μια εγκατάσταση που εμπνεύστηκε από την τραμπάλα και το παιδικό παιχνίδι – «Slinky». Το βλέπει λοιπόν αυτό Επιπλα κήπου πρωτοποριακό και παιχνιδιάρικο ταυτόχρονα

Καινοτόμα και ευέλικτα έπιπλα κήπου μπορεί επίσης να είναι βολικά

Πάγκος κήπου με καινοτόμο σχήμα

ο Επιπλα κήπου η δομή ακολουθεί έναν πάγκο διπλής όψης που αλλάζει σχήμα αρκετές φορές, δημιουργώντας έτσι διαφορετικές επιφάνειες καθισμάτων. Κάθε μέρος αυτού του πάγκου συνδέεται με το επόμενο με ένα περίπλοκο σύστημα περιστρεφόμενων μπουλονιών. Αυτό απλοποιεί την κάθετη κίνηση των τμημάτων. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ευέλικτο σχήμα που, σύμφωνα με τους σχεδιαστές «ενεργοποιείται από την αλληλεπίδραση με το άτομο που κάθεται».

Μοντέρνα εγκατάσταση για τον κήπο σας

πρωτοποριακός εξωτερικός σχεδιασμός για τον κήπο

Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο Επιπλα κήπου Πολύ περίπλοκο σχέδιο. Οι σχεδιαστές σκέφτηκαν όχι μόνο την άνεση, αλλά και την ασφάλεια – ερεύνησαν εκ των προτέρων χρησιμοποιώντας προγράμματα προσομοίωσης υπολογιστών πώς θα έσκυβε ο πάγκος σε διαφορετικές θέσεις καθισμάτων. Ευτυχώς για εσάς, η παραγωγή του πάγκου δεν ήταν τόσο δύσκολη – ήταν κατασκευασμένη από ξύλινες σχάρες. Λόγω των κενών μεταξύ των διαφορετικών λεπτομερειών, υπάρχει μια αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς – και έχετε ένα έργο τέχνης στον κήπο. Αυτός ο επαναστατικός σχεδιασμός είναι ευέλικτος και μπορεί να εγκατασταθεί σε ιδιωτικές κατοικίες καθώς και σε σχολεία, πάρκα, ακόμη και κτίρια γραφείων.

Από την Τζαζ

νέα κινητική εγκατάσταση για τον κήπο

μοντέρνος ξύλινος πάγκος για τον κήπο

Κινητός πάγκος κήπου από ξύλο