Έπιπλα, βεράντες

Αυτό το εκπληκτικό κρεμαστό κρεβάτι θα σας κάνει να κοιμηθείτε απαλά

Πρωτοποριακός σχεδιασμός από τον John Huff

το όμορφο κρεμαστό κρεβάτι

Κάτι τελείως διαφορετικό, ένας εξαιρετικά πρωτοποριακός σχεδιασμός κρεβατιού που είναι ιδανικός τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Αυτό το υπέροχο έπιπλο παρουσιάζει ένα όμορφο Κρεμαστό κρεβάτι από τον John Huff. Αντί να στέκεστε στο πάτωμα, αυτό το όμορφο έπιπλο κρέμεται από το ταβάνι. Ο σχεδιασμός του πλωτού Κρεμαστό κρεβάτι παρουσιάζει μια φανταστική αισθητική, αλλά ακόμη περισσότερο από αυτό. Σύμφωνα με τον John Huff (όταν πήρε συνέντευξη στο You Tube), είναι επίσης πολύ καλό για την υγεία σας.

Το εκπληκτικό κρεμαστό κρεβάτι – μεγάλο και άνετο

το όμορφο κρεμαστό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Maybeσως να σε κουνάει απαλά ο ύπνος είναι μια φανταχτερή ιδέα, αλλά αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που το εκπληκτικό Κρεμαστό κρεβάτι σχεδιάστηκε. Το ευχάριστο κωνικό σχήμα του μοιάζει με μια μικρή σκηνή ή μια κρεμαστή κάψουλα που μπορεί να διακοσμηθεί με πολλούς συναρπαστικούς τρόπους. Το κρεβάτι είναι εξαιρετικά άνετο με ρυθμιζόμενο στρογγυλό στρώμα για να παρέχει τη βέλτιστη υποστήριξη για πολλά σχήματα και άτομα. Η απαλά λικνιστική κίνηση του Κρεμαστό κρεβάτιΕκτός από το ότι ηρεμεί, φαίνεται ότι είναι καλό για την κυκλοφορία του αίματός σας. Αυτό υποδηλώνει ότι μπορεί να είστε σε θέση να βελτιώσετε τη συνολική σας υγεία ενώ κοιμάστε.

Οι κουρτίνες μπορούν να αλλάξουν εύκολα

όμορφο κρεμαστό κρεβάτι με κόκκινες κουρτίνες

Επιστροφή στη φανταστική εμφάνιση des κρεμαστό κρεβάτιΌπως φαίνεται από αυτήν την όμορφη γκαλερί, το ίδιο κρεβάτι μπορεί να ντυθεί με πολλούς τρόπους για να ταιριάζει σε όλα τα γούστα. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τις κουρτίνες επειδή ανοίγουν πάνω στο πλαίσιο του κρεβατιού. Με αυτόν τον τρόπο, το κρεβάτι μπορεί να παραμείνει στην απλή αλλά όμορφη απλή κατάσταση του, ή μπορεί να διακοσμηθεί ώστε να ταιριάζει σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο εσωτερικής διακόσμησης.

ιδανικό για χαλάρωση στον καθαρό αέρα

Κρεμαστό κρεβάτι για χαλάρωση στη βεράντα

ΡΕ.είναι εκπληκτικό κρεμαστό κρεβάτι μπορεί να κρεμαστεί από ένα στιβαρό ταβάνι στο υπνοδωμάτιο ή σε ένα πλαίσιο έξω – σε αίθριο ή σκεπαστό χώρο. Φανταστείτε να χαλαρώνετε στον καθαρό αέρα, με κουρτίνες να σας προστατεύουν από τον πολύ ήλιο και τα δυσάρεστα τσιμπήματα εντόμων, ενώ χαλαρώνετε άνετα σε έναν ευτυχισμένο υπνάκο. Αυτό είναι σίγουρα ένα βήμα παραπάνω από την απλή αιώρα.

από τον Jaz

Το όμορφο κρεμαστό κρεβάτι στέκεται τέλεια στον κήπο …

το όμορφο κρεμαστό κρεβάτι στον κήπο

στη σκηνη…

το όμορφο κρεμαστό κρεβάτι στη σκηνή

στην παραλια…

το όμορφο κρεμαστό κρεβάτι στην παραλία

στη βεράντα…

όμορφο κρεμαστό κρεβάτι ιδανικό για εξωτερικούς χώρους

ή στο υπνοδωμάτιο

όμορφο κρεμαστό κρεβάτι - πορτοκαλί σχέδιο σχεδίασης