Έπιπλα, υπνοδωμάτιο

Κορυφαία 5 σχέδια κομοδίνου για την κρεβατοκάμαρα

μινιμαλιστικό κομοδίνο

Τα μοντέρνα μινιμαλιστικά υπνοδωμάτια αποτελούνται από δύο σημαντικά στοιχεία – κρεβάτι και Κομοδίνο.  Με την πρώτη ματιά, το μινιμαλιστικό υπνοδωμάτιο μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργο και άδειο, αλλά με μια πιο προσεκτική επιθεώρηση καταλαβαίνετε ότι η ιδέα πίσω από το εσωτερικό στοχεύει σε έναν απλό σχεδιασμό. Απλό σε καμία περίπτωση δεν είναι βαρετό – συναρπαστικά σχήματα και σχέδια από πολυάριθμους σχεδιαστές εξασφαλίζουν ότι τα έπιπλα αποπνέουν κομψότητα και στυλ.

Μοντέρνα μοντέλα κομοδίνου

μοντέρνο-ξύλινο-κομοδίνο

Το μοντέρνο Κομοδίνο Δεν είναι μια προσθήκη, αλλά ένα χαρακτηριστικό του σχεδιασμού της κρεβατοκάμαρας και αντιπροσωπεύει μια ισορροπία χρωμάτων, επίπλων και διακόσμησης. Προσφέρει την άνεση που χρειαζόμαστε όλοι και κρύβει όλα τα ιδιωτικά μας αντικείμενα που θέλουμε να κρατήσουμε μόνο για τον εαυτό μας. Αυτό το έπιπλο λοιπόν θα πρέπει να είναι πρακτικό, όχι μόνο όμορφο.

μινιμαλιστικό κομοδίνο

κομψό κομοδίνο

Σας παρουσιάζουμε τα κορυφαία 5 σχέδια που μπορείτε να βρείτε στα εσωτερικά περιοδικά. Αν ψάχνετε για ένα νέο κομοδίνο, αυτές οι φωτογραφίες σίγουρα θα σας εμπνεύσουν και ίσως σας έρθει μια νέα ιδέα που είναι κατάλληλη για το δωμάτιό σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι ταιριάζει στο κρεβάτι και ότι ταιριάζει στο γούστο σας.

Πολυτελές κομοδίνο

Πολυτελής κρεβατοκάμαρα σχεδιασμός κομοδίνο

Αυτό Κομοδίνο εντυπωσιάζει με σχήμα και χρώματα. Η ροζ απόχρωση συνδυάζεται με μια μαύρη γυαλισμένη επιφάνεια και δείχνει τον διαχωρισμό μεταξύ όλων των ντουλαπιών και δημιουργεί μια δυναμική δομή. Ο σχεδιασμός είναι ιδανικός για άτομα που θέλουν έναν σαφή διαχωρισμό μεταξύ των πραγμάτων τους ή που χρειάζονται χρώμα στην κρεβατοκάμαρά τους. Το εξαιρετικά κομψό γυάλινο Κομοδίνο χρησιμεύει ως περίεργη διακόσμηση. Από τη μία πλευρά, τα ασυνήθιστα σχήματα δημιουργούν μια εκκεντρική και πρωτοποριακή ατμόσφαιρα και, από την άλλη πλευρά, προσφέρουν ένα πρακτικό μέρος για να σώσουμε τα πράγματά μας.

Γυάλινο κομοδίνο

Σχέδιο από γυάλινο κομοδίνο