Έπιπλα, υπνοδωμάτιο

“Abbraccio” – κάμπτοντας κρεβάτι από το Europeo

Κρεβάτι Europeos -

Γιατί να πάει η Ευρώπη στο κρεβάτι »Abbraccio” ονομάζω? Όταν το βλέπεις έτσι δεν έχει νόημα, ειδικά αν δεν ξέρεις πολλά για αυτό το καταπληκτικό Λυγισμένο κρεβάτι Λευκό. Η ιταλική λέξη “abbraccio” σημαίνει αγκαλιά. Το όνομα είναι τέλειο για αυτό Λυγισμένο κρεβάτι εκλεγμένο από το Europeo. Αυτό το κρεβάτι έχει σχεδιαστεί για χαλάρωση. Έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει την ευκολία, την απόλαυση, που σας αξίζει. Με τις μοναδικές καμπύλες του, θα ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας. Οι καμπύλες θα ταιριάζουν απόλυτα με τις γραμμές του σώματός σας. Αυτό είναι ένα από τα πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά του Europeos “Abbraccio«Κρεβάτι.

Λειτουργικότητα και φουτουριστικός σχεδιασμός από το Europeos “Abbraccio«Κρεβάτι

Κρεβάτι Europeo -

Μάλλον αναρωτιέστε από πού προέρχεται η ευρεία επίδραση. Το κρεβάτι διαθέτει έναν ειδικό μηχανισμό που προσαρμόζει τέλεια το σχήμα του κεφαλαριού και του ποδιού στο σχήμα του σώματός σας. Τα άκρα του κρεβατιού μπορούν να διπλωθούν ή να καμπυλωθούν ανάλογα με τις ανάγκες. Δεν τελειώνει εδώ. Το κρεβάτι μας εκπλήσσει με τη λειτουργικότητα και τον φουτουριστικό σχεδιασμό του. “Abbraccio«Έχει επίσης ενσωματωμένο σύστημα φωτισμού που σας επιτρέπει να διαβάζετε άνετα τη νύχτα ή να συζητάτε στο κρεβάτι όταν ξυπνάτε τα μεσάνυχτα.

 “Abbraccio«- Κουρδιστό κρεβάτι από το Europeo

Europeos κάμπτοντας κρεβάτι - Abbraccio

Αυτό το καταπληκτικό “Αμπράτσιο” Το κρεβάτι όχι μόνο σας δίνει όλη τη χαρά του έναν καλό ύπνο, αλλά τραβάει επίσης τα βλέμματα. Το στυλ του κρεβατιού είναι πολύ μοντέρνο και επίσης πολύ πρακτικό. Οι μοναδικές καμπύλες και το εκπληκτικό στυλ του ταιριάζουν σε κάθε υπνοδωμάτιο. Μπορείτε να το βρείτε σε πολλά διαφορετικά χρώματα – λευκό, μαύρο, γκρι, καφέ και μπεζ. Ταιριάζει τέλεια με πολυτελή και μοντέρνα έπιπλα.

Κρεβάτι “Abbraccio” – μοντέρνο σχέδιο

Πτυσσόμενο κρεβάτι -

Αυτά τα δροσερά κρεβάτια έγιναν επιτυχία με τον μοναδικό, εξαιρετικό σχεδιασμό τους. Το Europeo ξέρει πώς να δημιουργεί καθαρή άνεση και ευχαρίστηση, σύμφωνα με όλες τις λειτουργικές απαιτήσεις σας. Θα μπορούσες να το πεις αυτό Λυγισμένο κρεβάτι από το Europeo δεν είναι μόνο ένα τέλειο κρεβάτι για τέλεια χαλάρωση, είναι ένα απόλυτα ονειρεμένο κρεβάτι. Νιώστε ελεύθεροι με Abbraccio να ονειρευτώ.