Έπιπλα, υπνοδωμάτιο

Η νέα εμφάνιση κρεβατοκάμαρας από τη Flou

φωτεινό-ροζ-υπνοδωμάτιο-φλου

Ο Flou είναι ο νέος σας καλύτερος φίλος όταν πρόκειται για αυτό Υπνοδωμάτιο εμφάνιση είναι εφικτό – είτε αξεσουάρ, έπιπλα είτε ολόκληρο το concept – προσφέρουν τα πάντα για να νιώσετε άνετα και να απολαύσετε τον νυχτερινό σας ύπνο. Ελάτε λοιπόν ένα βήμα πιο κοντά στον όμορφο κόσμο του Flou.

Νέα εμφάνιση κρεβατοκάμαρας από τη Flou

λευκό πολυτελές σχέδιο κρεβατοκάμαρας

Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων που προσφέρει η Flou είναι σίγουρο ότι θα σας δώσει πολλές ιδέες για να φτιάξετε τη δική σας Υπνοδωμάτιο εμφάνιση μπορεί να βρει. Βρείτε το στυλ σας – κλασικό ή εκλεκτικό – οι σχεδιαστές στο Flou δίνουν σε κάθε δωμάτιο μια μοντέρνα εμφάνιση και επιλέγουν το κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων, έτσι ώστε στο τέλος όλα τα στοιχεία να είναι αρμονικά και όλοι να έχουν χώρο ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Αλλάξτε την εμφάνιση του υπνοδωματίου σας με κομψούς συνδυασμούς χρωμάτων

μοντέρνο-κρεβάτι-κόκκινο-χρώμα-υπνοδωμάτιο-εμφάνιση

Έτσι, το δικό σας Υπνοδωμάτιο εμφάνιση φαίνεται μοντέρνο, δεν χρειάζεται μόνο ένα μοντέρνο χρώμα στους τοίχους. Είναι σημαντικό οι συνδυασμοί χρωμάτων να ταιριάζουν και να έχουν οριστεί καλαίσθητες χρωματικές πινελιές. Τα ντεμοντέ φωτεινά υπνοδωμάτια κάνουν πίσω και αντικαθίστανται από απαλά παστέλ χρώματα. Μπλε, ρομαντικό κόκκινο ή ασημί και μοβ χρησιμεύουν ως αντίθεση με το ουδέτερο συνδυασμό χρωμάτων.

Νέα εμφάνιση κρεβατοκάμαρας για το νηπιαγωγείο

Παιδικό δωμάτιο-αστείο-χρωματιστό-διακόσμηση τοίχου

Διάφορα ενδιαφέροντα σχέδια προσφέρονται επίσης για τα παιδιά, συνδυάζοντας άνετα κρεβάτια με διασκεδαστική διακόσμηση. Αυτό δημιουργεί ένα χώρο όπου τα παιδιά αισθάνονται άνετα και περιστοιχίζονται από φωτεινά, αστεία χρώματα που ξυπνούν τη φαντασία τους. Ρετρό τόνους στη διακόσμηση θα θυμίσουν στους γονείς την παιδική τους ηλικία.

Γλυκά όνειρα με τη μοντέρνα νέα εμφάνιση κρεβατοκάμαρας από τη Flou

Παιδικό δωμάτιο-αγόρια-αστείο-κίτρινο-χαλί

Τα άλλα έπιπλα, χωρίς τα οποία δεν έχει ολοκληρωθεί κανένα υπνοδωμάτιο, είναι η ντουλάπα και το κομοδίνο. Είναι πολύ επίμονοι και συμπληρώνουν το υπόλοιπο εσωτερικό. Το νέο Υπνοδωμάτιο εμφάνιση μπορεί να συμπληρωθεί με άνετα στρώματα και παπλώματα από το Flou. Και τι σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας Φλου όπως εσύ καλύτερα?

Υπηρέτρια

Έπιπλα από φυσικό ξύλο στο υπνοδωμάτιο

φυσικό-ξύλο-έπιπλα-υπνοδωμάτιο-μωβ-κλινοσκεπάσματα

Ισχυρό μοβ χρώμα – ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο

υπνοδωμάτιο από φυσικό ξύλινο έπιπλο

Μπλε και άσπρο παιδικό δωμάτιο

μπλε-άσπρο-υπνοδωμάτιο-παιδιά