Έπιπλα, υπνοδωμάτιο

Κοιμήσου καλά και κάνε όνειρα γλυκά σε ένα κοχύλι!

μοναδικό-κέλυφος-κρεβάτι-ροζ

Ingάχνετε για ένα πραγματικά ασυνήθιστο κρεβάτι για το σπίτι σας; Σας προσφέρουμε μια λύση, ένα νέο έπιπλο από την Ιταλία. Το μοναδικό κρεβάτι δεν είναι μόνο μέρος μιας σειράς συλλογών κρεβατιών. Είναι ακόμη πιο ασυνήθιστο. Το σχήμα του είναι σαν κέλυφος. Ναι, σας προτείνουμε σε ένα ζεστό Κρεβάτι από κέλυφος για να κοιμηθείς, μπορείς να είσαι μια χάντρα κελύφους. Αυτό κρεβάτι με το σχήμα ενός κελύφους μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως την κρεβατοκάμαρά σας και να δημιουργήσει μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Σχεδόν κανείς δεν έχει τέτοια έπιπλα που μπορούν να αποτελέσουν εστιακά σημεία στο εσωτερικό.

πολυτελές κρεβάτι σαν κοχύλι με χρυσό σχέδιο

πολυτελές σχέδιο από αχιβάδα σε χρυσό σχέδιο

Ωστόσο, η καλή εμφάνιση δεν είναι το μόνο όφελος από αυτό Κρεβάτι από κέλυφος. Είναι επίσης ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας. Είναι εξοπλισμένο με τηλεχειριστήριο για εύκολη διαχείριση ανοίγματος και κλεισίματος. Αυτή είναι μια πολύ πρακτική πρόταση για την κρεβατοκάμαρά σας, ειδικά αν δεν θέλετε να καθαρίσετε το κρεβάτι το πρωί, με ένα μόνο κουμπί στο τηλεχειριστήριο μπορείτε να κρύψετε το χάος στο κρεβάτι από τα μάτια σας. Όχι μόνο η γοργόνα Άριελ από τις παιδικές ιστορίες μπορεί να είναι σε ένα Κρεβάτι από κέλυφος ύπνος.

πολυτελές κρεβάτι με ροζ κέλυφος

πολυτελές-ροζ-χρώμα-κέλυφος-κρεβάτι

Τώρα το κρεβάτι μυδιών είναι μια ευκαιρία για όλους. Νιώστε σαν πριγκίπισσα του ωκεανού. Εάν σας ενδιαφέρει το θέμα της θάλασσας στο εσωτερικό σχέδιο, αυτό μπορεί να είναι Κρεβάτι από κέλυφος Σας βοηθά να επιτύχετε αρμονία στο εσωτερικό σας σχέδιο.

παραμυθένιο λευκό κρεβάτι σε σχήμα καρπού κέλυφος

παραμυθένιο-κοχύλι-κρεβάτι

πολυτελές υπνοδωμάτιο με κρεβάτι κέλυφος

πολυτελές-υπνοδωμάτιο-με-κέλυφος-κρεβάτι